reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

raxneta - super że z maluszkiem wszystko dobrze!! i gratuluję chłopczyka :-):-)
O rany też chciałabym wiedzieć już kto zamieszkał u mnie pod serduszkiem.... :tak:

ja od rana trochę sprzątam, trochę witam się z kibelkiem... i tak na zmianę.... :-D:szok:

reklama
Cześć dziewczynki, jestem przeszczęśliwa, od 2 godzin dzidzia mi się rusza i są to już takie wyraziste uderzenia, ale się cieszę przynajmniej wiem że tam jest:-):-):-)

Gratuluje:-):-)
Według moich obliczeń
2:2 w kwestii płci :tak::tak::tak:

Która następna?

co za równowaga w przyrodzie ;-)

wowwwwwwwwwwww GRATULACJE!!!! ale juz masz fajnie że znasz płeć no i najważniejsze że wszystko jest w pożądku!!!!

raxneta - super że z maluszkiem wszystko dobrze!! i gratuluję chłopczyka :-):-)
O rany też chciałabym wiedzieć już kto zamieszkał u mnie pod serduszkiem.... :tak:

bo to właśnie genialny dr Makowski :-D a i widząc WIktorynę powiedział ,żeby wszystkie hipotrofiki wyglądały jak ona to byłoby dobrze :-) Za dwa miesiące następne 'widzenie' z Fasolkiem ;-)

Dziękuję dziewczyny!!!

Cześć dziewczynki, jestem przeszczęśliwa, od 2 godzin dzidzia mi się rusza i są to już takie wyraziste uderzenia, ale się cieszę przynajmniej wiem że tam jest:-):-):-)

ale fajnie!!! nasz Fasolek jest strasznei grzeczny, w porównaniu do Wiki więc pewnie szybko nie bedize mi to dane choćzważywszy na jego gabaryty.....

To świetnie!!! Tym bardziej, że jak pisałaś wcześniej, dziecko jest o tydzień starsze. Mi też już coś zaczyna plumkać, ale to takie motylkowate uderzenie. A uczucie rzeczywiście przecudne.:tak:

A ja od dziś zostaje w domu :tak:
mam dość stresowania się pracą, bo to nie jest tego warte:tak:
dobra decyzja ;-)a to wolne jednodniowe :confused:czy dłuższe:confused:

Hej Dziewczyny!

Ja pytałam gina jak z ta fetą i tą mlekovity możesz spoko jeść, ale takiej oryginalnej greckiej, sprzedawanej na wagę z takiej wody lepiej sobie odpuścić bo jest robiona w małych rodzinnych gospodarstwach niekoniecznie z pasteryzowanego mleka i dopiero sprowadzana do Polski, nie jest pakowana hermetycznie. Lepiej dmuchać na zimne:tak:
ja wcinam fete od początku nawet nie wiedziałam że może szkodzić na szczeście jadłam tą z mlekovity :sorry2:

Witajcie:tak:

Dzis sie wyspałam, córa spała od 19:50 do 8:10:-)raj na ziemi:-D

my dzis po 13 mozemy isc na szczepienie:tak: wiec połoze mała i jak sie wyspi pojdziemy, ciekawa jestem jak to zniesie, bo kurde juz przeciez swiadoma, a nie to co pół roku temu:baffled: i to jeszcze 3 kłocia... ale bedzie płaczu:-(
dobrze że ci córa dała tak pospać :tak::-D a co do szczepienia może będzie lepiej niż myślisz:tak: moja nawet nie zapiszczała wtedy teraz jesteśmy po szczepieniach:tak: ale chce z nią iść na pobranie krwi i ciekawe jak to będzie :szok:

Witam kochane cieżarówki :)
ależ dzisiaj jestem pozytywnei nastawiona do zycia:-D!!
z dzieckiem wsio ok, jest aż za duze (ufff) spokojnie sobie w brzuszku siedzi, ospą teżmam sięnei przejmowac, bo jak sięszczepiłam neidawno (rok temu) to nic na mnei bedzie :-D i najważniejsze:

853377bqd5ujha9i.gif

super gratki :tak:

zAgatka niestety pali i karmi:wściekła/y: Mówiłam jej, że jak nie może się od fajek powstrzymać to niech mleko modyfikowane Małemu daje, a nie odciąga pokarm, ale niestety Gośka wie lepiej. Tylko, żeby mi kiedyś w rękaw nie płakała jak nie daj Boże Patryk będzie miał jakieś problemy przez te jej fajki (odpukać w niemalowane).
Ech idę się szykować z Olisiem do fizjoterapeutki, a później sobie skoczę do ogrodu botanicznego:tak:
chyba nic nie da rady zrobić jak ktoś wie swoje i robi po swojemu :baffled:

super aż zazdroszczę :-p;-):-D

hej kobiety:-)jak czytam ,ze juz czujecie ruchy to wam zazdroszcze ja tez juz bym chciała:tak:nie wiem czemu od paru dni mam taki lęk o dzidzie czy wszystko jest ok .W poniedzialek wizyta -mam nadzieje ,ze do tej pory zwału nie dostane:zawstydzona/y:

Witam

ASIAX to swietna wiadomość super to znaczy ze niedlugo i my bedziemy cos niecos czuly super.

Dziewczyny co z ta Fetą ???? Ja wcinam ją non stop uwielbiam ją. Słyszałam a nawet gdzieś czytałam tyle ze niepamietam gdzie ze kobieta w ciąży niewolno jeść serów pleśniowych:wściekła/y: a ja tak lubie ale jak niewolno to niewolno :tak:

reklama
:-Dbo to właśnie genialny dr Makowski :-D a i widząc WIktorynę powiedział ,żeby wszystkie hipotrofiki wyglądały jak ona to byłoby dobrze :-) Za dwa miesiące następne 'widzenie' z Fasolkiem ;-)

Dziękuję dziewczyny!!![/QUOTE]

no to widzę że u mnie doktor Makowski sie nie postarał;) a tak poważnie to ty masz o tydzień starszą ciążę więc to może dlatego,ja zapytałam go ale stwierdził że nie będzie mi ściemniał bo nic narazie nie widać. Ale mojej koleżance też rozpoznał chłopca w 14 tc:tak: mi się wydaje że na tym etpaie ciąży chłopaka jest znacznie łatwiej rozpoznać więc mam nadzieję że u mnie jest fasolinka :-D:-D:-D
nie pozostaje mi nic innego jak czekać też właśnie kolejne 2 mieś;-)

Do góry