Hej hej!
Parę dni mnie nie było a tu taka produkcja znowu ruszyła
) fajnie!
My chcieliśmy różnicę między Miśką a kolejnym 4 lata, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Ja chyba też wolałabym dziewuchę drugą co by się dogadywały, a dopiero trzeci chłopak
ale w zasadzie to każde mile widziane przez nas
Topoleczka - ja też w polu ze sprzątaniem i zawsze wszystko na ostatnią chwilę - to w tym roku już w listopadzie kupiłam prezenty i leżą - pierwszy raz w życiu tak się pospieszyłam, ale jak pomyślałam, że z małą do sklepu w grudniu to czym prędzej pozamawiałam na allegro i leży wszystko gotowe
Justyś: zdrówka dla was i obyście nie musieli już na pogotowe wracać!
Bećka: dla was też dużó zdrówka!!
Paula: fajnie, że masz u kogo zostawić Zuzę - ja mam do jednej babci 200km do drugiej 240 i jak tu podrzucić Miśkę? no i tak non stop mała wszędzie z nami albo ze mną, ale nie powiem - jest na tyle kochana, że teraz jak byliśmy u mojej mamy i ją zostawialiśmy na cały dzień i lecieliśmy załatwiać swoje sprawunki to bez problemów zostawała i z dziadkiem szalała cała szczęśłiwa i ona i dziadek hehe
ja na szczęście na święta nic a nic nie robię bo w wigilię wyjeżdżamy do rodziców na gotowe - wracamy po świętach i jak zwykle przywieziemy pół bagażnika żarcia, bo inaczej nas mama nie wypuści, więc poco robić w domu
tyle, że sprzątnąć trochę muszę, bo ostatnio jak u cyganów
Roczek wyprawiamy 8 stycznia, bo tak pasuje chrzestnym i w zsadzie nam też, więc się nagotuję po świętach, bo w domku robimy. Ide szukac relacji jak u Klary i Cyprianka poszedł roczek...
````Zapomniałam najważniejsze - nowy rekord zaliczyliśy - Misia pięc kroków sama zrobiła i dopiero BAM