reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

kama- ale w przyszłości będziesz z siebie dumna,że tak dużo czasu spędziłaś z Julką:) Ja uważam,że roczek to za wcześnie na oddanie malucha do żłobka jeśli ma się możliwość pozostania w domu:) co innego,jesli zachodzi konieczność powrotu do pracy..
U mnie obie babcie 30km dalej, a złobek mam tu na miejscu i mogłabym poszukac jakiejs pracy,bo dodatkowy grosz by sie przydał.. ale postanowiłam,że odpuszcze sobie przynajmniej do czasu,aż mała zrobi się troche bardziej samodzielna ( bedzie chodzić, siadać na nocnik.. ) . mysle,ze około 2 r.ż. zacznę poszukiwania :)

reklama
Witam się cieplutko!!!

U nas od wczoraj spadło z 20-25 cm sniegu!!!!!

Tylko ze jest około 0 na dworze, takze nie ciekawie

Nocka taka sobie , ja się zastanawiam czy ona poprostu się nie przyzwyczaiła do częstego wstawania w nocy.

Co do upadków, to Z spadła 2 razy z łózka i nauczyłam ją ze ma schodzić tyłem i schodzi:-)

Ogólnie siniaków nie miała a wchodzi wszędzie , jest poprostu bardzo ostrozna

Idę trochę posprzątać i kawkę wypić:-D

Dzień dobry Kobietki,

ja tak chwaliłam wczoraj Młodego, że sobie siniaczków ostatnio nie nabija, więc gruchnął wczoraj 2 razy głową o ziemię i na pewno nowe siniaki gdzieś tam pod włoskami są:tak:

U nas nocka też nie za fajna. Tak jak normą były 2-3 przebudzenia, tak teraz co najmniej dwa razy tyle. Też się zastanawiam,czy się Tymcio nie przyzwyczaił...:-( Wcześniej zwalałam na zęby i na pewno gdzieś tam idą pod dziąsłami, bo widać, ale już sama nie wiem, czy to one są przyczyną płaczu w nocy:confused:

Śniegu nam też w nocy przybyło i jest nieco ponad 0 stopni, więc zapowiada się chlaaaaaaapaaaaaaaaaa:-(

Miłego dzionka:-D

Aleks tak tylko gadam, pewnie żebym miała możliwość to i tak zostałabym w domu. Na całe szczęście stać Nas na to.

Topoleczka no właśnie ja też nie wiem co z tym płaczem. U Nas 1 noc dobra później 4 do dooopy ale u J to zęby idą z lewej strony 2 już się troszeczkę przebiła a z prawej 2 i 3 już prawie na wierzchu, myślę że to kwestia 1-2 dni.

Malwina dawno mnie nie było to któraś jeszcze oprócz Joli.24 jest w ciąży?

hehehe co do wypadków upadków...to ja bym wczoraj zawału dostała....
Amela skakała po taoczanie, a my mamy takie twarde oparcie do góry, i zjechała i walneła sie (lae to juz nie pierwszy raz) wziełam ją na ręce zeby utulać a patrze z buzi leci krew ! rozwaliła sobie albo dziasło, albo przygryzła sobie jezyk :-( matko az płakac mi się chciało - ale po 10 min o niczym nie pamietała - no w kazdym razi epierwsza krew za nami ! ;-)

Tysiołek - widzę że masz choinkę z ADHD :-)

Dobrze że nic się nie stało.

U nas laura jak wariuje z gabi to muszę uważać ostatnio przywaliła czołem o parkiet to guza ma wielkości śliwki

reklama
oj, co do upadków i guzów - to książkę można napisać :))))
Mój ma na czole wielką śliwe, zazwyczaj to nogi mu się plączą jak chce do czegoś bardzo szybko dojść :)))
Co do choinki, to w tym roku chyba nie będzie, chyba jakoś inaczej przystoje dom. Nie mam gdzie jej postawić. W kazde ewentualne miejsce na choinkę młody się dostanie :)))) Juz nawet myślałam o plastikowych bombkach :)
O - już się obudził. Zdążyłam tylko obrać ziemniaki i je nastawić. Nawet się jeszcze nie ugotowały - i koniec spania, buu..... Chyba nawet nie spał godzinki, co dzień to coraz krócej :(

Ostatnia edycja:
Do góry