reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewuszki ,a czy bola was plecki?bo mnie od paru dni pobolewaja i nie wiem czy to od lezenia czy cos nie tak jest:shocked2:

reklama
też zainteresowały mnie te preparaty, ale okazało się że żel na rozstępy, preparat do biustu oraz ten na opuchnięte nogi jest do stosowania od 4 MIESIĄCA, a ja dopiero jestem w końcówce 11 tygodnia :dry:

Ja zanim kupie cos to za tydzien, a wtedy bede konczyc 15 tydzien wiec wtedy to juz na pewno 4 miesiac bedzie:tak:

Kobietki, już z męzem sie pogodziłam :-D:-D:-D:-D hihihi:-D
Ale na prawdę ostro się pogryźliśmy....:zawstydzona/y:
Ale on jest kochany:-D (teraz po kłótni):-D:-D:-D

Dziękuję kobietki za słowa otuchy :-)
A co do rozstępów to tak szczerze mówiąc ja nie mam praktycznie żadnych, tzn teraz nie mam, jak urodziłam to calutki tyłek miałam w rozstepach i po 2 krechy na piersiach. Aż w sumie dziwne:confused: ale tez mam zamiar coś stosować, to że po 1 ciązy nic nie mam, nie musi oznaczać, że po drugiej też mi poznikają.

SYLWIA ja jak długo siedze czy leże w tej samej pozycji to dokuczają ale nie tak mocno :tak:
ANIA hehe szybka jesteś:-Dale bardzo dobrze ja też jak z M się pogryziemy to szyko sie pogodzimy i wtedy mówie jaki on kochany :-D
NIKKI już wkleiłam:-)fajny ten wątek:tak:

Kobietki, już z męzem sie pogodziłam :-D:-D:-D:-D hihihi:-D
Ale na prawdę ostro się pogryźliśmy....:zawstydzona/y:
Ale on jest kochany:-D (teraz po kłótni):-D:-D:-D

Dziękuję kobietki za słowa otuchy :-)
A co do rozstępów to tak szczerze mówiąc ja nie mam praktycznie żadnych, tzn teraz nie mam, jak urodziłam to calutki tyłek miałam w rozstepach i po 2 krechy na piersiach. Aż w sumie dziwne:confused: ale tez mam zamiar coś stosować, to że po 1 ciązy nic nie mam, nie musi oznaczać, że po drugiej też mi poznikają.
Super, że już jesteście pogodzeni, tylko już się nie kłóćcie, bo dzidzia w brzuszku też przeżywa...

Kobitki ja z M wybieramy się na zakupki bo moja lodówka woła jeść no i kurka synek ma tyle zabawek że musze jakieś koszyki kupić do nich bo walą się wszedzie:dry:

Tak szybka kłótnia, szybkie pogodzenie się:-D
A mnie znów boli te podbrzusze......:baffled: lekarz twierdził, że to przez zrosty na macicy...ale mi się wydaję, że to nie jest to:baffled: to znaczy ja nie wiem, ale jak mnie boli, to takie twarde te podbrzusze, sama nie wiem co mam myśleć.....:baffled:

Macy pisałąś o zmianie lekarza. Bardzo chętnie bym to zrobiłą, ale to jest najlepszy lekarz ze wszystkich, jacy tu są...:dry: takie uroki mieszkania w małej miejscowości. On jest ordynatorem szpitala i w ogóle najlepiej leczy...jakoś przeżyję, a potem pojadę z mamą na takie dobre USG:tak::tak::tak:

Dziewuszki ,a czy bola was plecki?bo mnie od paru dni pobolewaja i nie wiem czy to od lezenia czy cos nie tak jest:shocked2:

Ja to lepiej o swoich pleckach się wypowiadać nie będę. Mnię ciągle bolą, w zasadzie to głównie odcinek lędźwiowy. A nie daj Boże jak się nachodzę, to masakra...

Natomiast drugi dzień łapie mnie ból po prawej stronie podbrzusza - zaboli, minutka i przestaje - chyba coś się rozciąga, chociaż sama nie wiem. Z pierwszym dzieckiem to człowiek zielony jest zupełnie. Pobolewa was coś czasem?

patrysia86: Żeby mi tak ktoś zakupy zrobił, bo zaraz zostanienam żarówka w lodówce;) ehh Ale jutro jedziemy do teściowej, to przynajmniej nie będę musiała obiadu robić...

ania98765: Dobrze, że już wszystko dobrze:)

reklama
sylwia100 Dziewuszki ,a czy bola was plecki?bo mnie od paru dni pobolewaja i nie wiem czy to od lezenia czy cos nie tak jest Mnie czasami pobolewaja i to dosc mocno ale to jest nic przed wczoraj i wczoraj tak mnie prawe biodro bolało ze szok moj C cały spacer sie zemnie smiał bo to co chwile sie zatrzymywałam a to co moment ałć ałaj itd :) Powiedzial ze jak niezaczne ćwiczyć to bedzie zle. No i co musze cos zaczac robić. A co do rostępów moja siostra cała ciąże używała oliwki bambino ma tylko 4 rozstępy 2 po lewej i 2 po prawej stronie pępka. A ja juz sie zaopatrzyłam w oliwke z Rossmanna babydream 300 ml kosztowało chyba 8 zł ma delikatny przyjemny zapaszek i juz ja stosuje bo brzuszek juz jest a skora dość mocno mi sie juz ponaciągała no i piersi duzo wieksze niz przed ciążą. Stosuje ja codziennie po kąpieli.

Do góry