Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też zainteresowały mnie te preparaty, ale okazało się że żel na rozstępy, preparat do biustu oraz ten na opuchnięte nogi jest do stosowania od 4 MIESIĄCA, a ja dopiero jestem w końcówce 11 tygodnia![]()
4 miesiąc jest chyba od 13 tyg 0 dni.też zainteresowały mnie te preparaty, ale okazało się że żel na rozstępy, preparat do biustu oraz ten na opuchnięte nogi jest do stosowania od 4 MIESIĄCA, a ja dopiero jestem w końcówce 11 tygodnia![]()
Super, że już jesteście pogodzeni, tylko już się nie kłóćcie, bo dzidzia w brzuszku też przeżywa...Kobietki, już z męzem sie pogodziłamhihihi
Ale na prawdę ostro się pogryźliśmy....
Ale on jest kochany(teraz po kłótni)
Dziękuję kobietki za słowa otuchy :-)
A co do rozstępów to tak szczerze mówiąc ja nie mam praktycznie żadnych, tzn teraz nie mam, jak urodziłam to calutki tyłek miałam w rozstepach i po 2 krechy na piersiach. Aż w sumie dziwneale tez mam zamiar coś stosować, to że po 1 ciązy nic nie mam, nie musi oznaczać, że po drugiej też mi poznikają.
Dziewuszki ,a czy bola was plecki?bo mnie od paru dni pobolewaja i nie wiem czy to od lezenia czy cos nie tak jest![]()