reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Edyta witaj

u nas nocka spoko tylko gorzej bo mała zasypia teraz ok 22.00, wczoraj zasneła o 22.30 i obudziła się o 8.00 ale zeby ni ebyło tak kolorowo o 23.00, 02.00 i 5.30 jadła mleko. normlanie jak noworodek:tak: kolacje zjada ok 20.00 i porzewaznie jest to kaszka ze 120ml mleka (wiecej nie zje) i potem w nocy sie dopycha;-) moglaby zjecs troszke wiecej i darowac sobie te nocne karmienia bo co z tego ze spi całą noc jak i tak co 3h trzeba wstawac:zawstydzona/y:

reklama
Beti81 kurczaki to nie dobrze w tym wieku to nie powinna się już tyle budzić na jedzonko. a jaki jest jej ostatni posiłek przed kolacją no i ile czasu dzieli dwa ostatnie posiłki?

Z J też mieliśmy taki problem zamiast mleka o 17 zaczęłam jej dawać deserek z ciasteczkiem no i ok. 19:30 łanie zjada 210 ml kachy.

E:

A z czego je? z butelki, nie kapka czy łyżeczki?

J do niedawna jadła z butli a teraz wcina łychą sama się o to upomniała:-)

Hej

K się przestawił i zasypia po 21 i to ze smokiem od butelki do picia:confused:, a smoka od urodzenia nie używa.
No i z jedzeniem znowu kiepsko, chyba rośnie mi niejadek:-(

Szarówy i deszczu za oknem cd więc siedzimy w domu.

Miłego dnia

kaamaa a jaką kachę dajesz?

hej dziewczyny, srki ze wam się tak wtrącam, ale widzę, że u was problemy w nocy ze spaniem są, u nas zaczęły się jakieś 2 miesiące temu, ale zwalałam na zabki bo gdy się przebijał znow był spokoj i Filipek ładnie przesypiał nocki.
Filipek od urodzenia ślicznie mi nocki przesypiał, kąpany był o 19 i o 20 już smacznie spał, budził sie dwa razy na mleczko i dalej spał, nie było żadnych problemów z zasypianiem do momentu wyżynania się ząbków mogliśmy zapomnieć aby Fifolek sam usnął...ale to nie był az tak duzy problem....dziś w nocy cały czas sie darł przespał może 3 godzinki ale to na moich rękach, nie było mowy aby położyć go do łóżeczka...jescze jeden ząbek mu wychodzi ale czyżby to była jego wina??

Hejka
U nas też dziś w nocy koszmar,płacz co godzinę ale u nas jest tak zawsze tzn. mały nigdy mi całych nocek nie przesypiał i marze chociaż o jednej takiej spokojnej przespanej nocce.

u nas teraz właśnie też zaczął śnieg padać :szok:

Edyta witaj!
Bibiana myślę że to może być sprawka zębów

Topoleczka a jakie mleko pije T?

Ja też obstawiam ząbki!

A propos narzekałam że J nie nie ma ząbków z góry, dzisiaj udało mi się zaglądnąć w paszczę a tam z góry 1 przebity i 3 w drodze szoook:szok:

Gratuluję ząbkowiczom nowych ząbków ;) u nas jak ząbek wyszedł nocki lepsze :)

za to ja mam ciągle problemy z zębami właśnie mi się ukruszyła siódemka :/

jeśli mowa o mleku to mój pije tam miej więcej 140-160ml na raz robię zawsze 180ml i czasem na raty 180ml wypije no i 3x dziennie

witam od rana

mały ma 5 ząbek super:-)
na dworze zaskoczenie śnieg, a temp. -4 brr..:rofl2:

macie jakiś pomysł na prezenty na święta, nie wiem co kupić mężusiowi i małemu, no i jeszcze 6 mikołaj :-)

kaamaa100 jakie Julia bo ładne włoski i jakie długie

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Witam

Ależ jestem niewyspana!!!! To najgorsza nocka jaka mieliśmy. Wierciła się, marudziła, płakała do 3 w nocy!!!! W koncu zasnęła i obudziła się o 7 . Masakra jakaś:baffled:

I własnie zaczął pruszyć delikatnie śniezek:-) Ciekawe kiedy na sanki pójdziemy ???

Idę kawkę wypić

reklama
Dziewczyny dzięki bardzo, chyba rzeczywiście za bardzo przewrażliwiona byłam, dzisiaj nocka fantastyczna i chyba ząbek się przebił.

Do góry