reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

WItaj Agata! Każda nowa mama jest mile widziana:-)!! Ja tu jestem prawie najnowsza, przebiła mnie Szczęście i Ty. Czekamy na suwaczek i zdjęcia Bartusia w galerii :tak:

Kobietki, podziwiam Was za wytrwałość w diecie:tak:!!! Ja coś nie mogę się za siebie zabrać... Silna wola gdzieś mi uciekła. Ktoś ją widział?

reklama
zdjecia i suwaczek zamieszczę pewnie w weekend, jak bedę wolniejsza
ja na szczescie problemow z dietami nie mam - po ciazy duzo schudlam dopoki karmilam malego to kazdy mowil ze wygladam jak kosciotrup, a teraz jak juz nie karmie wrocilam do swojej wagi tak powiedzmy okolo 51-52 kg

male sprostowanko, mój Bartek to nie Bartosz tylko Bartłomiej
ja już po przerwie w pracy, najadłam się a teraz trzeba popracować

dzwoniłam do teściowej i powiedziała że Bartuś coś dzisiaj marudzi - oby tylko nic mu się tam nie rozwijało - tfu, tfu
a ja myslę że to ząbki, chyba kolejne pchają się na świat - 4 już wyszły i to prawie w jednym czasie - i nawet bezboleśnie mu to poszło

Witam wieczorkiem,

Tysiołek ja chetnie sie ponudzę za Ciebie:)))))) u mnie życie w ciągłym biegu i dłuuuggggga lista mniej i bardziej miłych spraw do załatwienia w kolejce czeka....

Witam nową , starą mamę:)))

jeszcze miałam coś napisać ale mały mi kwiczy bo czas kolacji więc wrócę później...

wiw to możemy się na jakis czas zamienić Ty odpoczniesz a ja wkońcu poczuje ze żyje :-) ja naprawde bardzo energiczna jestem uwielbiam być w ruchu i to ciagłe siedzenie w domku mnie zabija.... wiem wiem pewnie póxniej bede marudzić jak fajnie było siedziec w domku ale na najbliższy czas mam naprawde dosyć :-)

[B pisze:
Tysiolek[/B];6271054]wiw to możemy się na jakis czas zamienić Ty odpoczniesz a ja wkońcu poczuje ze żyje :-) ja naprawde bardzo energiczna jestem uwielbiam być w ruchu i to ciagłe siedzenie w domku mnie zabija.... wiem wiem pewnie póxniej bede marudzić jak fajnie było siedziec w domku ale na najbliższy czas mam naprawde dosyć :-)

haha... taka już nasza natura że zawsze nas ciągnie gdzie nas nie ma a ja tak cichutko myślę sobie o drugiej dzidzi i bym następne 2 lata w domu posiedziała i tez pewnie bym marzyła o wyjściu do ludzi:)))))

witam z rana
ja już w pracy, dzisiaj gorsza noc z Bartusiem, budził się o 1, o 3 i o 5 - to już była dłuższa przerwa bo do 6.10 a potem jeszcze pospał do 7:00, niestety ja już nie usnęłam od 5, więc za bardzo wyspana to dzis nie jestem, ale co tam dam radę, mniej się kiedyś spało i jakoś się funkcjonowało

pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzieciaczki z rana

hehehe wiw mnie M będzie musiała na kolanach błagać o druga dzidzie - ja bym chciała tylko jedna..a M nawet 3 dzidzie ! ale faceci zawsze chcą bo to nie oni rodza i wychowuja tylko my ! w kązdym razie ja przez najbliższe 4 lata nie mam zamiaru dzialac :-) chyba ze jakas niespodzianka sie przytrafi hihihihi ;-)

agata nie zazdroszcze nocki - ale tak jak mówisz kiedys sie mniej spało, balowało i do szkoły szło wiec co nie zabije to wzmocni :-)

reklama
Witam i ja

Witam nową mamuskę!!!

A u nas nocka super. Poszła spać przed 21, wstała o 23.30 , 5 i o 7.20 pobódka Coraz lepsze mamy nocki;-)

A tak jakoś leci pomału , Zuzka słucha muzyki.Ogólnie przez niepogode nic się nie chce.
A co do dzidzi drugiej to owszem , nie chce zeby Zuzia wychowywała się sama, zresztą widzę jak lubi małe towarzystwo:-D

Do góry