reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie!
w końcu udało mi się do Was zajrzeć ależ ja się stęskniłam.U nas niestety kiepsko nadal mieszkamy u teściowej i chyba tak juz zostanie przynajmniej na jakieś 4 lata bo niestety kredytu nie dostaliśmy i szczerze nie wiem jak to dalej będzie.Mały rośnie i nadal na cycku jest tylko że mi już powoli zaczyna mleka w cycuchach brakować a on ani myśli pić z butelki jakiekolwiek inne,ale wcina rano i wieczorem kaszkę na modyfikowanym i obiadki więc chyba nic mu nie będzie.

Bardzo bym chciała być z Wami na bieżąco ale trudno mi tutaj gdzie teraz przebywam ale postaram się wpadać jak najczęściej.

Joasia trzymam kciuki żeby Wojtusiowi się poprawiło

reklama
justys 85 trzymaj się kochana, bedzie dobrze i wpadaj do nas częściej.

A co tu tak pusto ??? Chyba wszystkie wywiało na spacer, słoneczko w pełni:-D

Black jak tam w pracy ? a dziewczynki z kim zostawiasz??? A tak wogóle to jaka pracę podłapałaś?? Chwal się bom ciekawa:-)

Zuza na podłodze , coś sie jej pomieszało i jeszcze spać nie chce,I teraz nie wiem czy ją na drzemkę jeszcze kłaść czy do spania już poczekać i ją szybciej położyc???
ach a kto to wie?:eek:

Witam wieczorkiem:))))
czechowy wszystkiego Naj dla małej:-)

u nas znów dzień długi ale udao mi się maego jeszcze przed spaniem zobaczyć i podziwiać jego raczkowanie wreszcie!!!!:-D już myślałam że to sobie odpuscił a tu od 2 dni prze do przodu pełną parą, mój kochany słodziak i zeby mu chyba odpusciły bo humorek dziś dopisywał:-D:-D:-D to zmeczona mama tez szczęśliwa:-)

Joasia, a moze jakies zeby sie pchaja? U nas tez armagedon. Mloda spi, ale sie kreci. Ciekawe, jak nocka bedzie wygladala. Na razie jedno budzenie. Bedzie dobrze. Jeszcze tylko tak z 18 lat i bedzie dobrze. :-D

czyzbym pierwsza była - nie może być :-)
u nas nocka wmiarę dobrze - coś nad ranem mała stekała to ja wziłam do nas i spalismy do prawie 8 :-)
wogóle to troche sadystycznie zabrzmi ale zaklejam małej uszy na noc plastrem bo jak śpi to jej sie wywijaja i robią jej sie odstające a jeszcze pare miesiecy temu miała płaskie ładne uszka - lepiej ze teraz ją pomecze niz pózniej bedzie miała miec kompleksy na tle odstajacych uszu :-) ale naszczescie nie przeszkadzaja jej :-) gorzej tylko było rano z odlepianiem :-(

wczoraj była u fryzjera i mam nowy kolorek i nową fryzurke - a co trzeba poszalec od czasu do czasu :-)

Miłego dzionka Kochane :-)

Witam i ja

Trochę ogarnięte już mam, teraz zabieram się za rybe w galarecie.
Mojemu M sie zachciało to mu zrobie , sama chętnie zjem:-)

Nocka byle jaka,ale i tak pogoda za oknem jest bardziej przerażająca.

Słoneczka wszystkim

Dobry dzień!!

Życzę, żeby wszystko co złe związane z zębolami, przeziębieniami... Poszło daleko daleko!!:)

U nas też tragedia na nowo, więc sobie też tego życzę!!

Pupa jestem, zapomniałam, że mój małżonek urodziny ma!! W niedzielę... Zapomniałam zamówić prezencior i nie dojdzie... :( Trodno :) dostanie na imieniny!! :) bo ma w listopadzie (nie pamiętam którego ;p) :)
W niedzielę mamy imprezkę urodzinową S. Będą goście :) Będzi tort... A ja zapomniałam... To chyba z przemęczenia... :)

Jutro w końcu będę miała normalny internet, więc normalną, dobrą łączność będę miała!!:)

Zmykam z dzidziolem na spacerek!!:) Miłego dnia Wam wszystkim zyczę!!:*

reklama
Lariss nie martw się, zdarza się nawet najlepszym - M na pewno Ci wybaczy :-)
ja tez zapomniałam zamówić na allegro prezet - perfum dla M wczesniej - bo M miał 5 wrzesnia urodziny a ja sobie 2 przypomniałam - i miałam kare za to - bo pojechałam do perfumeri do miast ai zapłaciłam 350 zł za perfum a na allegro takie same były za 220 wiec... mam nauczke na przyszłość - albo pamietac albo tracić kase :-D

Do góry