reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja się wstrzymuje - parówki takie normalne to badziewie -najgorsze mięso (raczej zrzutki) - mam zamiar dawać takie z masarni mojego znajomego ale dopiero za jakiś czas. Niby są takie dla dzieci ale nie mam do nich zaufania.

Hej!
Ja już dziś tu pisałam, ale gdzieś zniknął mój post:baffled:
Zatem piszę jeszcze raz:crazy:
Mogę śmiało dołączyć do mam, których dzieci nie lubią jeździć w fotelikach i w wózkach zresztą też. My od trzech tygodni jeździmy w takim samym foteliku, jak ma Emilka Pasibrzucha, nawet w tym samym kolorze:-) Recaro Young Sport 9-36 kg - tanio! Przymierzaliśmy się do Maxi Cosi Tobi, ale wydawał nam się za mały. Już w sierpniu Bartek zajmował prawie cały fotelik, a co dopiero gdy włoży się kombinezon zimowy, np. dwulatkowi? Zresztą z opinii wynika, że faktycznie jest mniejszy od innych fotelików w tym przedziale wagowym. Myślę, że mamy z mniejszymi dziećmi mogą sobie na niego pozwolić.
Serca_Dwa już Topoleczka podawała ten link w innym wątku i też udało mi się zamówić:-)
Emilia, w parówkach nie ma nic wartościowego, to po co nimi futrować dzieci? Ale jak już koniecznie chcesz dać swojemu szkrabowi, to trochę się wstrzymaj. Widziałam parówki w słoiczkach (Hippa, Gerbera albo Bobovity)i były przeznaczone dla dzieci powyżej 12 miesiąca.
Rox, Gosia, Szczęście - wszystkiego najlepszego dla Waszych Skarbów!

witam, obiad "dochodzi" dzieci z tatą więc mam chwilkę. U Wojtula bez zmian, dalej liczne charczenia, ale idzie ku dobremu musi to wykaszleć wszystko. W czwartek mamy przyjechać rano, zrobic badania i od razu do kontroli jeszcze raz. Dostał skierowania na alergię, i jeszcze inne.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów, uśmiechu i siły w zdobywaniu "nowych szczytów".

Rox najlepszego dla Twojego malucha

Dzięki wszystkim za życzonka dla mojego Tuśka, z okazji 9 miesięcznicy dostał kostkę z klockami do dopasowywania kształtów i nawet mu to wychodzi :) teraz poszedł spać więc i ja odpływam w objęcia Morfeusza bo jestem od 5 na nogach

reklama
Do góry