Hej Kochane :-) ostatnio nie mam na nic czasu :-( Amela zaczyna stawac koło mebli i musze non stop na nia patrzec i ja asekurować ! naprawde zastanawiam sie nad kupnem kasku
Beti u nas tez katar - juz trzeci dzień i zrobił sie mega gesty - jakoś dajemy rade, psikam solą i tym na katar Eup... coś tam, po czym odciagam i gitara Amelka pieknie w nocy spi :-)
Czechow hahahahahaha niezłe ciagoty ma Laura
Kaja równiez wszystkiego naj naj dla Tymka z okazji miesięcznicy :-) trzeba zacząć planowac roczek hihihih :-)
lece ponadrabiać reszte - Amela z babcia na dole - własnie wariuje :-) wiec ja mam chwilke wolnego :-)
hej laski
u nas nocka kiepska, Fiolcia ma mega katar i od 2 w nocy nie spalysmy praktycznie.ona przed chwileczka zasnela a ja do was zajrazalam;-)
Beti u nas tez katar - juz trzeci dzień i zrobił sie mega gesty - jakoś dajemy rade, psikam solą i tym na katar Eup... coś tam, po czym odciagam i gitara Amelka pieknie w nocy spi :-)
Czechow hahahahahaha niezłe ciagoty ma Laura
Kaja równiez wszystkiego naj naj dla Tymka z okazji miesięcznicy :-) trzeba zacząć planowac roczek hihihih :-)
lece ponadrabiać reszte - Amela z babcia na dole - własnie wariuje :-) wiec ja mam chwilke wolnego :-)