reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam....
Najlepszego dla Anki Black!!!!
Sylwia
zdrówka, dla Olinka też!!!!
Wiw no u nas w jednym H&M nie było, ale plus dużego miasta, że w drugim był :) a odczucia, że na ubrania dla chłopców trzeba polować też mam.....;)
Joasia witaj!!!

Coś dziś jestem nie teges...więc krótko dziś. co byście wiedziały, że żyję :)...

Miłego...

hej Kobietki :-)

Joasiu witam :-)
bibik ciesze sie razem z Tobą !

ja tak jak Klara jestem od kilku dni nawet nie teges i przepraszam ze mało pisze.... :-(
dolina z praca - szukam i szukam i nic nie widze... :-(

Witaski...
Black najlepszego dla małej!
SercsDwa kombinezon fajny ale też bym za niego tyle nie dała. Owszem dla dzieci są ciuszki drogie ale można znaleźć cos taniego i równie fajnego.
Sylwia zdrówka dla małego chorowitka!

Jeśli chodzi o wybór ciuszków to jak dla mnie też dla dziewczynek więcej jest i zawsze mam problem z moimi chłopaczkami co im kupić.

Natuś samodzielnie siedzi ale jeszcze sam nie siada więc jak chce się bawić to muszę mu pomóc usiąść. Kochany Okruszek... Szósty zębol nam idzie i do tego dziś szczepienie było więc jest bardzo marudny i niespokojny w nocy.

Buziaki wszystkim pa

Ostatnia edycja:
hej laski

u nas nocka kiepska, Fiolcia ma mega katar i od 2 w nocy nie spalysmy praktycznie.ona przed chwileczka zasnela a ja do was zajrazalam;-)

Bibik moze i dla dziewczynek jest wiecej ciuszkow ale cholera wszystko rozowe.jak chcesz ubrac inacej niz na rozowo to pojawia sie problem;-)

Witam i ja.

Ostatnio kiepsko z weną twórczą ale coś wam skrobnę.

Mój M. śpi tylko w bokserkach, dziś jak codzień koło 7 Laura zjawiła się u nas w łóżku - zobaczyła klatkę piersiową M. - nie dość że jej się oczy zaświeciły bo lubi wyrywać włosy to jeszcze bardzo namiętnie zastanawiała się nad sutkiem M. - brała go między palce i miałam wrażenie że zastanawiała się czy i jak się tu zassać. M. bardzo szybko się obudził - jeszcze takiej miny u niego nie widziałam :-D

Witam,

trochę nie zaglądałam :zawstydzona/y: obiecuję poprawę i chociaż z rana co jakiś czas postaram się wpaść na kilka minut ;-)

Kaja, najlepszego dla Tymka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joasia, baaardzo fajnie, że zaglądnęłaś :-):-):-) Co tam u Ciebie, Oliwki i Wojtusia ??? Napisz koniecznie !!!

Bibik, wielkie gratulacje dla małego !!! super postępy robi !!!!!!!

Malwina, ja na zimę planuję 2 zmiany ... mam kombinezon 1 częściowy i kurtkę zimową ... dokupię jeszcze spodnie ocieplane, żeby było w co małą przebrać, jakby się zmoczyła albo ubrudziła naszym wspaniałym błotem pośniegowym :tak:
1częściowy kupiłam używany na allegro ... wolałam używany markowy, niż nową chińszczyznę i nie żałuję ... jest jak nowy !!!

astrid, my właśnie mamy Coccodrillo r. 86 ... jest na małą trochę za duży, ale rękawy i nogawki można spokojnie podwinąć, a dzięki temu, że za duży mała spokojnie pochodzi w nim do końca zimy ... 80 bym się bała :tak:

Gosia, głosujemy, głosujemy :tak:

Black, oby zębole szybko wyszły i odpuściły Anulce :tak:

reklama
Witam i ja z rana.

Pokłóciłam się z M , a raczej się obraził na jakiś pierdół i poszedł sobie bez słowa. Coraz bardziej się rozmijamy a ja tu nikogo nie mam:-(

Co do kominezonu , to ja upatrzyłam sobie już ale 80 rozmiar i teraz się zastanawiam czy bedzie nie za mały dla Z no ale zobaczymy

Jol czy ja dobrze widzę ??? Gratulację :-) i dla Z wszystkiego dobrego z okazji miesięcznicy:)

Black wszystkiego dobrego dla Anulki, i niech zebolki tak bardzo jej nie męczą:-)

Idę trochę posprzątać ten bu,.....

Do góry