BlackWizard
Fanka BB :)
Agagsm my wynajmujemy mieszkanie, więc meble itp były. Ale od groma jakichś innych rzeczy, też mam dość :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[B pisze:bibik13[/B];6083174]A ja jak zwykle nocną porą...
Roczek za nami i niestety zakończony wezwaniem karetki! Przechwaliłam rowerek . Jak Natuś się w nim bawił to całym ciałem oparł się na kierownicę. Nie zdążyłam go złapać i się przewrócił!!! Głową uderzył o podłogę. Na sygnałach do szpitala! Zrobili mu badania i ma lekki wstrząs mózgu! Moje Maleństwo Kochane! Jest już w domu ale muszę na niego uważać. Żadnych zabaw wysiłkowych ani też zbyt pobudzających. Od dzis koniec z jakimikolwiek wynalazkami dla dzieci tylko wózek i kocyk na podłodze. Ryczałam gorzej od niego i ciągle się nie mogę otrząsnąć po tym co stało się na moich oczach! Jestem wściekła sama na siebie! Chyba w ogóle dziś nie zasnę...
ojeju to strasznedobrze że nic powarzniejszego się nie stało!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIERWSZEGO ROCZNEGO STYCZNIACZKA:-)A ja jak zwykle nocną porą...
Roczek za nami i niestety zakończony wezwaniem karetki! Przechwaliłam rowerek . Jak Natuś się w nim bawił to całym ciałem oparł się na kierownicę. Nie zdążyłam go złapać i się przewrócił!!! Głową uderzył o podłogę. Na sygnałach do szpitala! Zrobili mu badania i ma lekki wstrząs mózgu! Moje Maleństwo Kochane! Jest już w domu ale muszę na niego uważać. Żadnych zabaw wysiłkowych ani też zbyt pobudzających. Od dzis koniec z jakimikolwiek wynalazkami dla dzieci tylko wózek i kocyk na podłodze. Ryczałam gorzej od niego i ciągle się nie mogę otrząsnąć po tym co stało się na moich oczach! Jestem wściekła sama na siebie! Chyba w ogóle dziś nie zasnę...
super ze przeprowadzka udana ze z mieszkania jesteście zadowoleni:-)Witam :-) W końcu mam chwilę żeby usiąść i coś skrobnąć. Po przeprowadzce ok, okolica super, cisza spokój, 5 min drogi od nas jest port - wieczorem widoki wspaniałe - pięknie podświetlone statki. Jakieś 10 min drogi spacerkiem do centrum Gdyni, na plażę. Sklepy i wszystko co potrzeba też bliziutko. Dziewczyny świetnie się zaaklimatyzowały, metraż dwa razy większy od poprzedniego mieszkania, mimo że też dwa pokoje, mają miejsca do harców bardzo dużo. Za budynkiem mamy fajny zielonych teren, ogródki działkowe, w tym jeden do naszej dyspozycji z pysznymi jabłkami . Jestem bardzo zadowolona, tylko niestety przeprowadzki są męczące ;-).