reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej

Pogoda do d....
Wybieramy się dziś do moich rodziców w odwiedziny no i lekarza zachaczę na kontrollllę tarczycy,bo wynik mam podwyższony ale już sama sobie dawkę zwiększyłam:crazy: , jadę, bo kontrolować muszęi i cholercia kasę dać za 3 min w gabinecie:wściekła/y:.

Idę się ogarnąć, bo przecież do ludzi trza jakoś wyglądać ehhehe;-)

Malwina zdrówka dla Z

andzia mój M też uwielbia rybki łowić i już nie może się doczekać żeby z synem chodzić:-)
o dzionka pomimo tej psakudnej pogody
Miłeg

reklama
dzien dobry!
wlasnie szamie sniadanie mala wariuje na podlodze. Maz wczoraj kupil mi prezent urodzinowy (ktore mam za 2 miechy ale co tam;p) o ktory mu marudzilam od paru miechow...maszyne do szycia! Moja pierwsza i pierwsza stycznosc z tym urzadzeniem. M wczoraj rozgryzal jak sie nawleka nitke i w ogole jak to dziala ( tak to u nas jest ze najpierw m sie uczy a pozniej mnie ;p) i pozniej mi pokazal i dal do sprobowania. 2 pary spodni dla Ali juz uszyte :) nic nadzwyczajnego ale po domu bedzie w nich mogla latac. Takie dresowki zrobione z maminych bluzek z dlugim rekawem, odcina sie rekawy zszywa robi tunel na gume w pasie wciaga gume i sa! Jestem z siebie dumna hihihi....czekam na jutro to pojedziemy do sklepu i jakis material ladny kupie i mam w planach malej uszyc zajaca...o takiego:
kr%C3%B3lik+tilda+3.jpg

jesli ktoras z was ma jakies fajne wykroje dla dzidziolkow to bede wdzieczna za podzielenie sie ze mna :)
Pozdrawiamy i zyczymy milego dzionka!
Sel i Ala

Ostatnia edycja:
Witam

U nas choróbsko się rozkręciło, w nocy musiałam jej sciągać z noska bo oddychac nie mogła i płakała. Rano to samo ale na szczęscie nie ma gorączki więc zobaczymy co dalej. Sciągam jej co chwilę i mam nadzieję ze bedzie poprawa.

Miłego weekendu

Witam słonecznie!
Piękny dzień dziś i oby tak jeszcze bylo wiele we wrześniu.

Zdrówka dla Zuzi. Miłego dnia dla wszystkich!

witam się

Malwina zdrówka dla was

u nas ostatnie nocki przespane po 12-13h;-) ale zeby nie było tak kolorowo to butla co 3,5-4h;-) w dzien jakos jej nie idzie nzowu jedzenie, nadrabia w nocy.
a marudna od kilku dni, smieje sie a za chwile wrzeszcy,ja patrze na kalendarz w tu mamy 37 tydzien czyli skok a dokładnie piorun. jeszcze kilka dni i bedzie dobrze-taką mam nadzieję;-)

Witajcie!
Niestety nadal mało sie udzielam bo dalej jesteśmy na wygnaniu czyli u Teściowej ale złożyliśmy już wszystkie dokumenty do banku o kredyt na mieszkanie więc teraz tylko czekamy także proszę dziewczyny trzymajcie kciuki oby się udało bo ja jakoś czarno to widzę bo jeśli z banku jak zadzwonią do mnie do pracy a tam powiedzą że ja na wychowawczym siedzę to du.a blada z naszego kredytu będzie.A ja chyba zwariuję bo będę musiała mieszkać u teściowej a mój Z dojeżdżać do pracy będzie 70 km więc masakra.

A tak ogólnie u nas kiepsko mały marudzi całe noce,ciągle się budzi i płacze nie wiem czy to żeby ale drugi miesiąc już tak jest a zębów ani widu tylko słychu hahahah

Pozdrawiam Was serdecznie laseczki bo bardzo mi was brakuję

DZień dobry wszystkim:)

U nas nocka z pobudkami na pićko z 5 razy i 6.30 wsatliśmy, teraz K drzemie, i ja też chyba się rzucę, na obiad do teściówki więc nic nie mam do roboty.
Tak więc Miłej niedzieli.

reklama
Witam się... ale macie rozpustę z tym spaniem... Dobrze Wam :) Powiem C, że styczniaki śpią do 10-tej, ciekawe czy zrobi swoje "he he" - zwykle dość wyważone i nie wiem jak On to robi, ale zawsze we właściwym momencie :)
Miłego!

Do góry