reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

witam dzisiaj pierwsza!!!!

U ale ciszaaaaaa

M pojechał na cały dzień na szkolenia do Bydgoszczy a ja z mała bedziemy się nudzić , no może na jakieś zakupy wyskoczymy. Dobrze ze pogoda dopisuje i z domu mozna wyjść :-)

miłego dnia

reklama
Witam i ja.

U nas pogoda też ładna (chociaż wczoraj było sympatyczniej). Mała gorączkuje - chyba 3dniówka mi się przypałętała. Teraz śpi - nakryła się kocem i śpi

O! załapałam się na podium :-D
dziś żem trzecia jest :)

Wyspałam się ze hoho Boo spał od 20 do 8 z jednym przebudzeniem na pogłaskanie o 6 rano :-D

Miłego dzionka kobitki i duzo słonka :))

Zazdroszczę wam tych nocek - moja się obudziła o 23.30 i hajda chce skakać - tatuś przyszedł położyć spać dziecko to się zrewanżowała mega kupą :-). Pół godziny skakała aż padła i o 6.20 pobudka

Czechow dzięki , pytam bo u nas jeszcze zadnych gorączek ani tym podobnym nie było, odpukać

roxeen takiej to dobrze:-), bys oddała trochę snu hehe - nie nie narzekam u nas ciut lepiej:-)

Teoretycznie wszystkie dzieci do pierwszego roku powinny przejść 3 dniówkę - piszę teoretycznie bo moja starsza nie miała :-)
moja starsza też nie a Dominik już miał

Cos mi Olka wysypalo na brzuszku:sorry2: tzn pare krostek ma, mozliwe ze po winogronach?? Z nowosci dostawal tylko soczek jablkowo-winogronowy z rumiankiem:blink:
Spokojnego wieczoru mamuski
a rumianek już dostawał ?

Witam :) u nas pęknie leje i pewnie będzie lać i lać :)

Witam
U nas pobudka 6.30.
Słonko i okruuutttnnnyyyyy wiatrrrrrr.
K właśnie drzemie a ja sprzątania dalszy ciąg, najgorszy kurz poremontowy ogarnięty ale myje podłogę po raz 5 a kurz i tak wyłazi macie jakiś dobry specyfik do paneli???

Roxeen dawaj z godz snu, ty się rozleniwisz;-)

Miłego dzionka

reklama
witam pod podium ;-)
u nas paskudna pogoda, pada, wieje , zimno i tylko 13 stopni bryyyyyyy

my tez juz mieliśmy 3 dniówke - razem Amela złapała ze swoim kuzynem 2 miechy starszym - miała nawet temp po 39,5 stopnia i zuzyłam na przewijanie kupek limit miesięczny pieluszek ! masakra 10 pieluch dziennie !

jakoś odpukac Amela sie w nocy uspokoiła - budzi sie oko 23 na mlesio potem o 3 na smoczka i potem 6.30 mlesio i do 8 kimonko :-) tak to można funkcjonować :-)

ja już na wakacje spakowana :-) i ide sie cieszyć ostatni dzionek z Amelką :-)

Do góry