reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ma skrzywiony kregosłup na odcinku lędzwiowym,dosyc mocno.obawiam sie ,ze 3 tygodnie rehabilitacji to bedzie za mało:(
Nie jesteś wscibska:)miło,ze ktos sie zainteresował:)

Nie mamy daleko,jakies 35 km

ma skrzywiony kregosłup na odcinku lędzwiowym,dosyc mocno.obawiam sie ,ze 3 tygodnie rehabilitacji to bedzie za mało:(
Nie jesteś wscibska:)miło,ze ktos sie zainteresował:)

:-)

Rzeczywiście 3 tygodnie to może być za mało ale zawsze więcej niż 0 - a u siebie w domu chodzi na jakieś zajęcia / rehabilitację.

Ja chodziłam przeszło rok a nawet coś bliżej 2 lat (już sama nie pamiętam)

Witam kobietki

U nas tez swieci słoneczko , ale wiaterek jest spory

Beti wszystkiego naj dla Fiolci

Sylwi100 bedzie dobrze, Moja siostra też jezdzi na rehabilitację 2 razy do roku do Dzierżążna. Też ma lekcje i ćwiczenia i tak naprawdę nie ma czasu na nudę , tylko weekendy cieżej , ale zawsze ktoś ją jeżdzi odwiedzać.

Lecę się ogarnąć:-D

hej :-)

brrrryyyy u Was tez tak zimno? normalnie przywdziałam już długi rękaw bo marzne ! A Amela ma rajstopy, spodnie, body długie i sweterek no masakra jakaś !

dzisiaj chyba zapowiada sie marudny dzionek a nawet na dwór nie wyjde bo co chwile pokropuje !
M ma niby wolne ale i tak gdzies ujezdza wiec nudno mi i nie mam pomysłu co robić :-(

Sylwia mam nadzieje ze jakoś przejdziecie te 3 tygodnie, zobaczysz szybko zleca a i fajnie ze macie blisko do Niego :-)

hej :-)

brrrryyyy u Was tez tak zimno? normalnie przywdziałam już długi rękaw bo marzne ! A Amela ma rajstopy, spodnie, body długie i sweterek no masakra jakaś !

dzisiaj chyba zapowiada sie marudny dzionek a nawet na dwór nie wyjde bo co chwile pokropuje !
M ma niby wolne ale i tak gdzies ujezdza wiec nudno mi i nie mam pomysłu co robić :-(

Sylwia mam nadzieje ze jakoś przejdziecie te 3 tygodnie, zobaczysz szybko zleca a i fajnie ze macie blisko do Niego :-)

hej,

Zimno i wietrznie - normalnie jesień. Ma być ciepło od przyszłego tygodnia ale nie wiem czy rzeczywiście tak będzie.

A małżem nie możecie się wybrać?

reklama
I ja się witam w ten słoneczny dzionek!!!!!!!!!!!!!
Nareszcie nic nie pada wybieram sie do sklepu na poszukiwanie bucików dal małego.
My już po porannej toalecie (fotki na odpowiednim wątku) teraz kawka i szuuuuuuur na spacer!
A ja lubie jesień jak liście spadają oj dla mnie to piękna pora roku:)
I tak w dobrym nastroju ide pic kawkę:))

Do góry