Tak,ma lekcje.Caly dzien ma wypełniony rehabilitacją i cwiczeniami
Ja byłam przez 3 tygodnie w pszczynie - fajnie było - trochę nudno ale fajnie. A daleko macie do niego? Co się dzieje z jego kręgosłupem (przepraszam jeśli jestem zbyt wścibska)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,ma lekcje.Caly dzien ma wypełniony rehabilitacją i cwiczeniami
ma skrzywiony kregosłup na odcinku lędzwiowym,dosyc mocno.obawiam sie ,ze 3 tygodnie rehabilitacji to bedzie za mało
Nie jesteś wscibskamiło,ze ktos sie zainteresował
hej :-)
brrrryyyy u Was tez tak zimno? normalnie przywdziałam już długi rękaw bo marzne ! A Amela ma rajstopy, spodnie, body długie i sweterek no masakra jakaś !
dzisiaj chyba zapowiada sie marudny dzionek a nawet na dwór nie wyjde bo co chwile pokropuje !
M ma niby wolne ale i tak gdzies ujezdza wiec nudno mi i nie mam pomysłu co robić :-(
Sylwia mam nadzieje ze jakoś przejdziecie te 3 tygodnie, zobaczysz szybko zleca a i fajnie ze macie blisko do Niego :-)