reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Czechow mój jak wychodzi to płacze a jak włożę z powrotem do wody to zadowolony kąpie się i na plecach i na siedząco i na brzuchu w każdej pozycji uwielbia chlapie szaleje aż utrzymać go nie idzie

ja dziś miałam iść na basen z E a tu @ w końcu nadeszła ale czemu akurat dziś:wściekła/y::angry:

reklama
Agagsm - babskiej? :-) Skończyłam psychologię.
to ja! ja! ja! pytalam...tyz Aga;-) Dziekuje:-) szkoda ze nie mieszkasz blizej....

Agbar: sąsiadka cały dzien w pracy, a syn to chyba non stop w słuchawkach siedzi, więc nie słyszy - druga sąsiadka mówi, że ona nawet nie słyszy, że my dziecko mamy i dlaczego u nas taka cisza heheh
czyli mozesz spiewac z calych sil hihihi:-)

Witam .po długiej nieobecnosci.Postaram sie zagladac czesciej.wczoraj odwiozłam Oskara do sanatorium na 3 tygodnie.Normalnie nie wiedziałąm ,ze mozna az tak tesknic.Synus był dzielny i nie płakał za to ja wyłam jak krowa cały dzien .dobrze ze na weekend zabiore go do domu .

Witam od rana
mały pobudka o 7.15 teraz usnął, noc nie była zbyt ciekawa całą noc się wiercił nie chciał spać w łóżeczku albo siadał, albo wstawał więc go wzięliśmy do siebie do wyrka

Na Basen jedziemy w sobotę i mam nadzieję że małemu się spodoba

a co do tv to ja małemu nie włączam, jedynie jak mój Mężulek jest w domu to wtedy ogląda z małym bajki,

nie chce się zbytnio wypowiadać do tv ale myślę że wszystko z umiarem, siostra mojego męża ma jedynaka który ma 4,5 roku i on cały dzień bajki makabra niczego innego nie mogą oglądać bo jest wielki ryk, Mały bawi się przed tv, je obiad, zasypia no ale nie wypowiadam się już :nerd:

Miłego Dnia

a zapomniałam dla Mamusiek które kupują Pampersy w Tesco jest promocja Katon Pampersów 92,50 zł, ja kupiłam 4 i jest 162sztuki a w 3, 186sztuk
Polecam

Ostatnia edycja:
Czechow mój jak wychodzi to płacze a jak włożę z powrotem do wody to zadowolony kąpie się i na plecach i na siedząco i na brzuchu w każdej pozycji uwielbia chlapie szaleje aż utrzymać go nie idzie

ja dziś miałam iść na basen z E a tu @ w końcu nadeszła ale czemu akurat dziś:wściekła/y::angry:

Aaa to mi się pokiełbasiło. Sorki :-)

to ja! ja! ja! pytalam...tyz Aga;-) Dziekuje:-) szkoda ze nie mieszkasz blizej....

czyli mozesz spiewac z calych sil hihihi:-)

To już ze mną źle - dwie pomyłki to już alzheimer ;-) Sorki

Witam .po długiej nieobecnosci.Postaram sie zagladac czesciej.wczoraj odwiozłam Oskara do sanatorium na 3 tygodnie.Normalnie nie wiedziałąm ,ze mozna az tak tesknic.Synus był dzielny i nie płakał za to ja wyłam jak krowa cały dzien .dobrze ze na weekend zabiore go do domu .

Będzie dobrze. A gdzie jest?

Witam od rana
mały pobudka o 7.15 teraz usnął, noc nie była zbyt ciekawa całą noc się wiercił nie chciał spać w łóżeczku albo siadał, albo wstawał więc go wzięliśmy do siebie do wyrka

Na Basen jedziemy w sobotę i mam nadzieję że małemu się spodoba

a co do tv to ja małemu nie włączam, jedynie jak mój Mężulek jest w domu to wtedy ogląda z małym bajki,

nie chce się zbytnio wypowiadać do tv ale myślę że wszystko z umiarem, siostra mojego męża ma jedynaka który ma 4,5 roku i on cały dzień bajki makabra niczego innego nie mogą oglądać bo jest wielki ryk, Mały bawi się przed tv, je obiad, zasypia no ale nie wypowiadam się już :nerd:

Miłego Dnia

Takie oglądanie wcześniej czy później się na nich zemści ale to ich sprawa.

dzien dobry

u mnie wieje jak cholera, Fiocli cos sie na katarek zbiera wiec nie wiem jak ze spacerkiem bedzie.
co do lęku separacyjnego to u nas ostatni byl w czerwcu chyba, teraz nie moge narzekac bo sama ładni sie bawi,jak ją zosatwie w łóżeczku z zabawkami to spokojnie się sobą zajmie. ale to tez pewnie jest spowodowane tym że u nas mały metraż i gdzie bym si enie ruszyłą to mnie widzi lub słyszy;-)

ps. ojjj wczoraj skonczyłyśmy 8 miesięcy-teraz dopiero zauwarzyłam;-)

dzien dobry

u mnie wieje jak cholera, Fiocli cos sie na katarek zbiera wiec nie wiem jak ze spacerkiem bedzie.
co do lęku separacyjnego to u nas ostatni byl w czerwcu chyba, teraz nie moge narzekac bo sama ładni sie bawi,jak ją zosatwie w łóżeczku z zabawkami to spokojnie się sobą zajmie. ale to tez pewnie jest spowodowane tym że u nas mały metraż i gdzie bym si enie ruszyłą to mnie widzi lub słyszy;-)

ps. ojjj wczoraj skonczyłyśmy 8 miesięcy-teraz dopiero zauwarzyłam;-)

No to wszystkiego najlepszego!

U nas niby ładnie a wieje tak że głowę może urwać - najpewniej wyjdę na spacer z moim karaluchem ale to raczej będzie krótka wycieczka.

reklama
Do góry