reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam

U nas też jesiennie, ja juz prawie bez kataru ale za to K coś z nosa zaczyna lecieć, mam nadzieję, że się to nie rozwinie. Ogólnie to marudzi niesamowicie od dwóch dni.

Miłego dnia

reklama
I ja sie witam:)
Wiem że imienia od chrztu sie nigdzie nie używa ale właśnie pamiętam że kiedys dawano a nie wiem jak jest teraz:)W środę musze iśc doniesc zaświadczenia od chrzestnych więc spytam się księdza jak to teraz jest.

BECKA a może twój synek poprostu będzie miał ząbki nowe dlatego marudzi?

Całusy dla solenizantów miesięcznicowych:))

A mój Nikodem będzie miał chrzest akurat w swoją 8 miesięcznice:) ciekawie się złozyło!
Miłego dnia ze słońcem:>

DZIEŃ DOBRY:-)

Wczoraj byliśmy u szwagierki która niedawno urodziła i jakie malusie hehe Alanek wydaję mi sie teraz taki duuży:-)

Co do imion hmm nie u nas możesz dać ale nie musisz i ja np.dałam bo chcę aby chłopaczki mieli na pamiątkę po rodzicu chociaż jednym(no mego nie dam imienia hehe)i tak obaj szkraby mają imię po tatusiu Adam:-)

Co do bakterii owszem są wszędzie etc.ale jednak na basenie to juz ogólnie tam można znaleźć bakterie etc.bo np.w sklepie np. na podłogę dziecka nie kładę(mówimy cały czas o małych dzieciaczkach takich jak naszych)i tp.a na basenie bezpośrednio dziecko jest w "nie"wkładane...suma sumarum nic się nie stanie jak później sobie chłopaczki popływają...

No i jestem happy bo planujemy w tym tygodniu kupić pralkę i jupiii w końcu będę miała swoją bo tak u teścia sobie prałam:-)

No i Alanek mówi baba:-)także słowa znamy jak :tata baba i dada :-)a mama usłyszałam ale hehe w płaczu także nie liczę tego tak:-D:rofl2:

Obaj synusie zrobili sobie pobudkę o 4:00 i się z 30-40 minut pobawili(gadali do siebie się śmieli) hehe a potem Dominiś szedł do swojego pokoju spać a Alanek także po chwili zasnął hehe niezłą godzinę sobie znaleźli na zabawę:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez nie wyrabiam z nadrabianiem;-)

Patrysia
ja tez juz chce usłyszec mama!!!!!!!! a my dalej na etapie piszczenia. eh kiedy ja sie doczekam.

Witam wieczorkiem, u nas nowe słówko bubbaaa..., wszystko jest bubbaaa ?!
i niestety baba była pierwsza już wiele razy ale na mama i tata się na razie nie zanosi:(

ta pogoda wszystkich uspała, mój mały obudził się dziś o 7,30 na mleko i spał do 10,30!!!! cały dzień był taki senny choć teraz wszystko takie ciekawe , więc co się dorosłym dziwić;-)

reklama
Do góry