reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
No i miałam rację. Z tym Plusem to wyłudzanie danych, napisałam o tym policji, może jakoś będą mogli ostrzec przed tym numerem.

dzieki dziewczyny na razie kupiłam tkaną z allegro tą tanią bo na wakacjones mamy jechać i chciałabym ją zabrać a to za niecałe 2 tygodnie mama dała kasę wiec spoko potem najwyżej uzbieram sobie na lepszą i kupię używaną bo na razie nic nie widziałam takiego co bym chciała i długość nie ta aukcja za długo trwa albo masakryczny wzór a ja czekoladkę kupiłam ;)

D dziś mi wstał 5:00 i piszczy muszę lecieć

Pasi to ale ściemniacze a to z jakiego numeru pisali ? normalnego czy takiego krótkiego ?

Klara u nas ciut też ale nie aż takie grudy raczej wygląda to jak dobrze nie rozmieszane-odgrzane jedzonko po odmrożeniu hmm nie wiem jak to określić ;)

Ostatnia edycja:
Witam i ja :tak: Mnie chwilowy brak słońca cieszy, co nie znaczy, że czekam na deszcz :-)
Paulinaa - dobrego humorku życzę
Pasibrzuch - dobrze, że się połapałaś z tym Plusem
roxeen - ja nocną zmianę miałam w innym miejscu, wczoraj na jakieś rodzinne dyskusje nad aferą z krzyżem mnie zebrało... :-p

Wszystkim życzę miłego dnia!

reklama
Rox - wiem że to nie ten wątek ale nie potrafię znaleźć nazwy tych granulek - możesz mi podać to zerknę w aptece czy jest?
juna10 Ząbkowanie chamonilla 30CH - też kilka kropel wody, jesli sytuacja trwa długo rozpuścic jedną granulkę w wiekszej ilosci wody i podawać w ciągu dnia po pare kropel

Mój też ząbkuje tylko on na rękach jest pełen szczęścia wiec nic nie daje i teraz sama nie wiem bo marudzi tylko jak ma leżeć

Do góry