reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzieńdoberek:-)
widze, że tu dziś sama jestem:-p
za mną nie przespana nocka. Mały dostał gorączki 37,8 i co chwila się budził. Dopiero jak go wzięłam do łóżka, to odrobine się uspokoił. Co się obudził, patrzy jest mama- to od razu zasypiał. Rano było 37,2, ale teraz znowu robi się rozpalony. Zaraz mu zmierze temperature, bo usnął. Ja mierze pod paszką, bo w tyłku nie da się - za bardzo się wierci. Termometr do ucha okazał się wielkim nie wypałem. Między jednym, a drugim pomiarem jest 0,5 st różnicy. A mierzyłam w odstępach paru minut:szok:
Coś mi się wydaję, że to chyba pierwszy ząbek chce się przebic:dry:

A czy z taką temperaturą można wychodzić na dwór? Dziś jest raczej chłodno, jakieś niecałe 20 st.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Ale pogoda, pada i burzowo. Z jednej strony fajnie a z drugiej nie bo cały weekend w domu?

U nas nocka do 24 piękna, nie przebudziła się ani razu, ale potem pobódka co godzinę!!!:szok:

Wyczytałam ze tak moze trwac do konca wyzynania się zębów...Ojojoj chyba zwariuje

Andzia76 byc moze to ząbki, ale przy ząbkowaniu goraczka jest tylko jeden dzien, jesli dłuzej bedzie się utrzymała to wtedy cos innego.

Rzeczywiscie jakoś tu pusto, pewnie wszyscy sobie jeszcze smacznie spią;-)

DZIEŃ DOBRY:-)
No i u nas deszczowo niekiedy coś zagrzmi ale na razie cisza:tak:hmm MALWINA ma racje super ze tego deszczyku ochłody jest ale na weekend?buuu...:dry:

ANDZIA a ty nam sie pochwaliłaś smykiem swoim jak nie to pokaż(oczywiście jak chcesz) aniołeczka swojego nam:-)

ups, no chyba nie..... jakoś wyleciało mi to z głowy
ale dziś,jak będe miała chwilke, to wklepje pare fotek na odpowiednim wątku:tak:

Witam
Kiedy ja się wyśpię:dry: ogólnie w nocy ok tylko pobudka o 5.30. Mam nadzieję, że się kiedyś przestawi chociażby na 7.

Nie wiem czy znajdę jeszcze czas żeby coś naskrobać więc UDanego weekendu dla wszystkich

andzia mój K ostatnio miał temp przez dwa dni i siedziałam w domu, ale zrobisz jak chcesz, zdrówka dla Małego.

heeeej wszystkim :-)

ja już niestety po wakacjach :-(
w środe pogoda super, czwartek super, wczoraj juz troszke gorzej ale jeszcze pogoda na spacer z Amelką dało rade ale dzisiaj rano jak wstaliśmyu to wichury, deszcze tragedia wiec pakowanko i do chaty niestety :-( sprawdzilismy pogode ze taki syf nad morzem ma być do środy wiec nie było na co czekać :-( szkoda bo Ameli bardzo podobało się na plaży :-)

odbijemy sobie z M we wrzesniu - mam nadzieje ze w Turci nie bedzie zzadnych niespodzianek pogodowych - tego nie lubie w Polsce ze jedzie sie na wczasy i może padac mimo ze miało byc upalnie - strata siana i czasu :-(

Tysiolek witaj, na szczęście parę dni mieliście upalnych... no to jest nasz cały klimat... dwa dni i różnica 20 stopni. Każdy chciał ochłodzenia ale bez przesady, teraz jest wg mnie za zimno.

reklama
Tysiolek - wita w domu.
Kaja - ja też myślę, że jest za zimno. U nas ostatnio tylko ekstremalne temperatury, ale w poniedziałek już 22 stopnie. Dla mnie optymalnie to 28 stopni, bo ja lubię ciepełko.

Do góry