Hej dziewczyny Amelka ma się chyba lepiej - ma ogólnie cały czas temp koło 38-39 stopni i zbijam jak jest koło 39 Nurofenem, kupy ida co chwila, dzisiaj od razna było juz 9 ! byłam z Amelką u lekarza doraźnego osłuchowo jest wszystko gitarka, gardełko czyste, zapisała nam jakiś probiotyk, Smekte i wit C i Nurofen na zbijanie temp.
Kurcze nie wiem co jest - ale synek 8 miesieczny mojej siory ma to samo - oni sie widzą codziennie (Amelka i Antek) a siora wczesniej był w szpitalu wiec moze jakies badziewie przytargała bo i ja i siorka troszkę na kibel chodziłysmy :-(
Amelk asmutna, bez życia , siedzi jak taka betka biedna :-( dobrze ze chociaż jako taki apetyt ma bo zjadła cały słój 200 gram obiadku i wypiła butle mleka plus soczka jej wpycham zeby się nie odwodniła bideulka :-( matko boje sie o nią - a o nocce już nie wspominam bo chodze jak zombi :-(
Kaja dziękuje za linka - kurcze zebym miała jakiś dostep do apteki z hemopatią a tu dupa musze zamawiac i czekac i się okazało ze nawet w dwóch hurtowniach tego nie mają !