reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wszystkie mamusie:-)
u nas dzi pogoda idealna

Malwina18 gratuluje!!!
a my dalej bezzębne;-)

sorry dziewczyny ale post mi sie sam skonczyl i wyslal!!!??????? jak chcialam poski font zastosowac, nie wiem o co chodzi bo tylko tak moge pisac, zaraz sprawdze o co tu chodzi????!!!!
Tysiolek - super ze amelcia lepiej sie czuje
ASIAX - dzieki za pociszenie , mam nadzieje ze tez nie bedzie u nas dluzej niz tydzien i calkiem wyjdzie, rano maly byl pogodny i zacieszal ale zbiegiem dnia pewnie to sie zmieni bo im blizej wieczora tym chyba bardziej jest tym bolem zmeczony, biedactwo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej kobitki!

Najlepszego dla Alanka od Patrysi i Mikeigo od ASIAX. No i reszty półroczniaków jeśli kogo pominęłam:)
ASIAX: Miki juz 7 miesięcy - matusiu ale to leci - szok szok szok! Zaraz nasze dzieci biegać będą i mądrować;)

Zabków tez gratulujemy - my nadal szczęśliwe, pogodne i bezzębne (tzn. córa, bo mamie się jeszcze zęby ostały choć kto wie co będzie jak karmić skończe i straty podlicze hehe)

Tysiolek: Amlecia słoneczko kochane bidulka - mam nadzieję ze już lepiej dziś i tak się maleństwo nie męczy - może rzeczywiście siorka jakies paskudztwo przyniosła - wkońcu w szpitalu chorób co nie miara i jest co przynieść:((

Roxy: super!!! - cieszymy się z Tobą i Boo ;))

a poza tym to miłego dnia stycznióweczki!
Uciekam:)

witamy i my!
dłuuuugo mnie tu nie było,u nas już dwa ząbki są,od jakiegoś czasu dziąsła znów spuchnięte,Kubuś sam jeszcze nie siedzi ale stara się uparcie to robić z różnym rezultatem,my pierś też mamy rano i wieczorem,czasem w nocy.Jak na razie Kubuś nie choruje,szczepienia mamy pokończone,następne na roczek,na razie tyle,bo mały się już wkurza
pozdrawiam

Hejka

U nas też chłodniej...było rano:dry: teraz parówa się robi.

K wczoraj w nocy przez sen przekręcił się na brzuszek i owinoł się pieluszką, biedny tak się przestraszył, że nie mogliśmy go uspokoić, jak przysnął na rączkach i do łóżeczka go włożyłam to znowu ryk niesamowity i tak trzy próby aż wzięłam go do siebie i spalismy do 8:-) pierwszy raz.

Wszystkim półroczniakom naj naj i Dla Mikiego

Zębolkom gratulacje, my jeszcze bez, aż się boję jak się to zacznie

Tysiolek fajnie ,że MAłej lepiej

Miłego dzionka

Witam !
roxeen - super wiadomość, bardzo się cieszę razem z Tobą!

Pomyslności dla półroczniaków a Miki jaki chłopak już duży... kurcze... czas leci.

Dziewczyny, przypominam wszystkim biedulkom, którym wychodzą ząbki chamonille 30CH - pomaga!! Ja dałam Tymkowi parę granulek - po jednej ale 2-3 dni i ząbek wyszedł bez problemu, gorączki i płaczu. Tylko jeśli jest biegunka przy ząbkowaniu to podajemy Rheum, parę postów wstecz wklejałam linki.

Hej, jestem z powrotem:-D nie wiem co się tam przestawiło ale zadziałał magiczny przycisk czyli wyłączyć i odpalić od nowa:-D
na chwile musiałam zając się obowiązkami bom w pracy i dzis tak z doskoku...
Kaja dzięki za porady, zaraz poszukam tych postów i prosto z pracy gnam do apteki;-)
Roxeen cgratulację !!! a co do postów to chyba całkiem zniknely?

WITAM:happy2:
Dziękujemy za życzonka:-)

ASIAX
wszystkiego najlepszego dla Mikiego:-)

Gratuluje ząbków:tak:
Więcej nie popisze bo i humorek do bani:sorry2:

Kaja dostałam wkońcu w jakiejś aptece ten Chamonille i juz dałam 2 kuleczki Amelci - mam nadzieje ze pomoże biedulce bo chyba ją bola bo siedzi sobie siedzi, bawi sie a nagle taki przeraźliwy płacz - pewnie bol dziasełek. stradznie długo nam wychodza te zabki, juz grubo ponad miesiąc !

reklama
Dziewczyny, przypominam wszystkim biedulkom, którym wychodzą ząbki chamonille 30CH - pomaga!! Ja dałam Tymkowi parę granulek - po jednej ale 2-3 dni i ząbek wyszedł bez problemu, gorączki i płaczu. Tylko jeśli jest biegunka przy ząbkowaniu to podajemy Rheum, parę postów wstecz wklejałam linki.

Pozwole sobie potwierdzic dzialanie granulek na zabkowanie-super!Tu co prawda jest inny srodek ale o podobnym skladzie,dawkuje sie tez inaczej ale niewazne-wazne ze dziala:-)

Kaja dostałam wkońcu w jakiejś aptece ten Chamonille i juz dałam 2 kuleczki Amelci - mam nadzieje ze pomoże biedulce bo chyba ją bola bo siedzi sobie siedzi, bawi sie a nagle taki przeraźliwy płacz - pewnie bol dziasełek. stradznie długo nam wychodza te zabki, juz grubo ponad miesiąc !
Tysiolek u nas dzis podobnie,a dziasla gorne cos duuuuze..moze cos tam kielkuje;-)

Do góry