reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Asiowo jedź do Morkowa tam z Marianem wybiją ci młoteczkiem smutne myśli!:D a propos Marianos wczoraj w parku była cała jego familia na wakacjach czy jak?:D
Jol przeczytałam co napisałaś o dwójce dzieci i cholera jasna jestem kupiona muszę porozmawiać poważnie z dziadem moim i trza robić dzieciaka:D za dwa łiksy odstawiam piguły trochę w gumiakach we wrześniu umowa na stałe odczekać hihi do grudnia i sruuu na golaska Jasia stworzyliśmy w jedyne 1,5roku teraz chyba pójdzie szybciej co?:D taaak taki mam właśnie plan!bo wiecie ja już nie pamiętać wstawania po 10razy, bólu po cc i prosiaka w lustrze:D
Agniecha 5 miesiąc ale ja też się czuję jakbym matką całe życie była i wszystko wiem i już:D no prawie wszystkoD: i zawsze na odwrót niż teściowa...ostatnio 25stopnii a gdzie on ma czapkę? a ja: a ty gdzie masz swoją?:D

Kurczaki, nie mam weny :(
a tu same ważne sprawy i takie poważne kłopoty, zranione serducha i dusze....
Tulę wszystkie!!Asiowo, Rox, Pasi i pozostałę cioteczki....
Rox
ale masz dużego Booo....
A mnie dziś na osiedlu babki, które znam tylko z "dzień dobry" zaczepiły i zaraz pytanie" a ile on waży?", nie jak ma na imię, ile ma miesięcy, tylko ile waży..... Matko przeco ja go nie pasę, zjada mniej niż tabelki podają....

Dorcia ja C czapkę zakładam, ale cienką przewiewną, ja jako dziecko bardzo cierpiałam z powodu uszu stąd moje zboczenie, ale teściowej szyszunia nie zaszkodzi...

Nadia doktory czy nie, najważniejsze że u Polci lepiej!!!

Justyś pewnie że pamiętamy, witaj!!!

Miłego!!
A żem se popisała co..

My mamy kapelutek, ma szerokie rondo i Fafli przynajmniej słońce nie świeci, bo parasolka jest piiiip i jej nie lubię.

Roxeen, ja bym zrobiła Twojej teściowej jesień średniowiecza, co za durna baba.

mój ma czapę jak wieje jak ciepło to nie bo i tak jest w wózku, a jak w nosidełku to ma taką białą z daszkiem cienką od słońca

ja zakładam czapkę tez jak tylko wieje, ostatnio wcale nie zakładałam i tez kilka osób było bardzo zdziwionych :) Ja uważam, że jeśli jest gorąco to przeciez w czapce główka się dziecu poci i tylo leko zawieje i juz choroba gotowa

reklama
Do góry