reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Roxeenn powiedz bratowej zeby se szyje tym chodzikiem przyozdobila.....

witajcie kobiety:-)
U nas dzis deszczyk ,wiec nadrabiam prace domowe;-) Pieke wlasnie babke,alleeee paaachnie:-D

reklama
Opalam sie we wlasnej sypialni:-D:-D
Jest slonecznie ale wietrznie a ze slonce jest od strony sypialni teraz to otworzylam sobie drzwi tarasowe i mam solarium:-D:-D Penie zaraz T przylezie i powie ze zupelnie zwariowalam ale co tam:-)

Beti wczoraj na przykład zjadła o 20.00 kaszke a o 21 wypiła 150 ml mleka i myslałam ze pospi a obudziła się o 12.30 i zjadła jeszcze 120 ml mleka.
Takze wstaje , bo głodna.Mysle ze ona ma jeszcze malutki brzusio, bo w dzień wiecej niz 120 ml mleka na raz nie wypija:no:

kurde cos mi Polcia wlacyzla na klawiaturye i mam dyiwnie literki popryestawiane HELPPPPPPPPPPPPPPP

zabka ni widu ni slychu a temp jest malutka oj biedactwo do dupy y tymi ybami

e no super pisye:-D

Ostatnia edycja:
A ja durna pała myślałam, że słoiczek nam jeden posiłek zastąpi...tia... słoiczek cały zjadła, a 50min. nie minęło i syrena się włączyła, całą butlę 180ml wszamała. Więc u nas słoiczki raczej na smaka są ;-) Żarłok jeden!

reklama
O żesz kurna nogi mi wchodzą w doopę - zachciało mi się po spacerku na poczte połazic po parku i tak sie oddaliłam od chaty, że mi 3h spacer wyszedł i właśnie wróciłyśmy..
eh ale przynajmniej mała teraz się pobawi, potem przyjdzie tatuś i zrobi jej kąpu kąpu, a ja odpocznę:)

Pasibrzuch: ja mam podejrzenie, że moja podobnie - słoiczek na przystawkę, bo ona nawet zwykłą wodą sie opija:)

Do góry