nadineczka
Fanka BB :)
Trochę jestem w plecy bo miałam i mam mega lenia ostatnio ale postaram się nadrobić ciupeczkę:
sto latek w zdrówku :-)
też się uśmiałam
a jak noc i malibu?
my mamy chyba jeszcze z 10szt trójek i już będziemy w czwórki wskakiwać bo już stoją i się proszą żeby je okupać
schaboszczaki nie wchodzą w gre
sto latek w zdrówku:-)
a ja wczoraj stwierdziłam że mam fajną lekarkę troszeczkę jest zaniepokojona tym że młoda główki nie ciągnie ale daje jej jeszcze czas bo każde dziecko jest inne i żeby się nie dać stereotypom i uogólnieniom i czekamy tylko żeby z nią ćwiczyć czyli łapać za łapki:-)
ale kawał baby mam powiedziała że mam bardzo dobre mleczko jak na samego cyca to jest super duża (ale urosłam)
jak tu się pozbyć tego lenia no kurcze już od paru dni
Paula znowu się uśmiałam am duuuużą wyobraźnię hi hi
Witam Was kobietki.Przepraszam że Do Was nie zajrzałam ale nie miałam netaod początku tygodnia.
U Nas jakoś leci dajemy sobie z Adasiem rade ;-):-) Tylko niestety od soboty jesteśmy już tylko na butli.. Teraz jest dziecko w pełni najedzone i spokojne.
Dziś kończymy 4 miesiące :-):-):-)
M nadal w delegacji już jebca dostaje ale podobno wróci w sobotę Hmmm...
Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz bardzo przepraszam za moja nieobecność:--
-(
sto latek w zdrówku :-)
a ja mialam dziś takiego lenia,że NIC nie zrobiłam w domuwięc jutro czeka mnie meeeega sprzątanie. zabawki zuzy walają się po podłodze, butelki czekają aż je wyparzę, zlew przepełniony, pranie niepowieszone :-(aaaaaaa..
Moja gwiazda dziś rano dostała takiej wysypki,że aż się wystraszyłam.. Przebierałam ją rano z piżamki, patrzę,a tam plamka na plamce .. obawiam sie ze to reakcja alergiczna na ten głupi antybiotyk.. A pupe ma tak odparzoną i wypryszczoną po tym antybiotyku że aż płakać się chce,jak człowiek patrzy!. zadzwoniłam do zaufanego pediatry,który mnie i mojego brata od dziecka leczył .. Powiedział,żeby odstawić antybiotyk i wykąpać małą w rumianku, a na noc tetrówka i żadnych maściOBY pomogło!!! Jak bedzie gorzej,to jutro o 8ej rano mamy być w przychodni i bedziemy wchodzić bez kolejki.
Mąż jakiś milutki dla mnie.. wczoraj była u mnie taka wredna koleżanka.. taka zazdrośnica.. :-) zaprosiłam ją w sumie z grzeczności na kawę a siedziała chyba z 4h. Cały czas opowiadała jaki to jej Maciek jest rewelacyjny (jej facet),ze tak o nią dba.. I że u nas po ślubie już się pewnie nudno w związku zrobiłoaż tu nagle wchodzi D z pracy, z dużą butelką malibu i mówi: "kochanie.. dzis cie upije, uśpie zuzie a pozniej zaszalejemy " :-)hihi.. ale miała mine ;-):-)i
dziś przeszliśmy na nowe pampersy.. pożegnaliśmy nasze kochane dwójeczki;-) ale szczerze mówiąc, nie spodziewałam się,że 3-ki są takie wielkie!chyba kupie jeszcze jedną małą paczke dwójek
Aaaa... wiecie jaki wstydkupiłam sobie nowe buty. Tak mi sie podobały,że och i ach. Dziś myślę: "ide z dzieciakiem do przychodni na kontrol,to włoże". Odpicowałam się, a na schodach w przychodni mi obcas odleciał!!! I prawie runęłam na podłogę.. A było tyle ludzi
matko.. wyglądałam jak jakas gówniara,która pierwsze w życiu buty na obcasie pod choinke dostala
musiałam dzwonić po tatę przy tych wszystkich ludziach i tłumaczyć: "tatusiu..przywieź te trampki czarne..one stoją w pokoju, koło komody"![]()
też się uśmiałam

a jak noc i malibu?

.... my od jutra na czwóreczkach jedziemy....
my mamy chyba jeszcze z 10szt trójek i już będziemy w czwórki wskakiwać bo już stoją i się proszą żeby je okupać

Bunia ma Huggisy 4+![]()
schaboszczaki nie wchodzą w gre

Hejka
Tymuś dziś kończy 4 miesiące.. matko jak czas zleciał.Moj maluszek też jakiś gabarytowo do Michałka Minnie podobny bo 4 używam już od 3 tygodni chyba a 7 kg ma dopiero teraz. Jak słysze, że dopiero 2 kończycie to jestem w szoku jaki ten moj baleronek szeroki
Pogoda do kitu nadal, to już naprawdę jest męczące. Miłego dnia!
edit: suwaczek jest do kitu bo wg niego to już 4 miesiące i 8 godzin - a przeca urodził się 8.45 więc parę minut temu![]()
sto latek w zdrówku:-)
a ja wczoraj stwierdziłam że mam fajną lekarkę troszeczkę jest zaniepokojona tym że młoda główki nie ciągnie ale daje jej jeszcze czas bo każde dziecko jest inne i żeby się nie dać stereotypom i uogólnieniom i czekamy tylko żeby z nią ćwiczyć czyli łapać za łapki:-)
ale kawał baby mam powiedziała że mam bardzo dobre mleczko jak na samego cyca to jest super duża (ale urosłam)

jak tu się pozbyć tego lenia no kurcze już od paru dni

Paula znowu się uśmiałam am duuuużą wyobraźnię hi hi
Ostatnia edycja: