reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
No produkcja duuuza powiem;-)dzisiaj byli śmy na szczepieniu i powiem ze mi ładniutko rośnie synek ale jak płaczkało moje szczescie:-(teraz sobie ziuśka

dobrze że już po

Pampersiki ja używam 3 i widze że fajnie sobie nosi i myśle ze jeszcze jedną paczke tych 3 kupie
a waży synek 6610 i ma 62 cm co duży a w 3 fajnie pupka się mieści
No produkcja duuuza powiem;-)dzisiaj byli śmy na szczepieniu i powiem ze mi ładniutko rośnie synek ale jak płaczkało moje szczescie:-(teraz sobie ziuśka

super a dla M zdrówkawitajcie
My włąsnie wróciłysmy od lekarza... mała zdrowiutka, lekarka nic sie nie przyczepiła (o dziwo) i oczywiscie znów Agatka zrobiła furorę w przychodni przez swoje włosy
Za to P. własnie wraca od lekarza... ma ropne zapalenie garła i zapalenie oskrzeli:-( Nie wyleczył poprzedniego przeziebienia i tak to sie skonczyło... ehhh:-( No i mam w domu troje dzieci... . :-(

ojejku:-(a moze się da inaczej tak jak tu pisanomy po wizycie u wpanialej pani ortopedy i wyrok-rozwórka na 3mies.przeciez to jakas paranoja!!! uslyszlaam jaka to ona z siebie jest dumna ze wykryla dysplazje-no zesz k...wa mac!!! ja lekarzem nie jestem i tez widze ze faldki sa asymetryszne!!coz za odkrycie.szkoda tylko ze na pierwszej wyzycie na snie skierowala na usg.w karcie oczywiscie jest napisana ze na 1 wizycie wszystko w pozadku.
dzis mialysmy isc jeszcze do innego lekarza ale musimy najpierw zrobic drugie usg. zalamka totalna. nawert nie mam sily wyjsc z dzieckiem na spacer;-(

zdrówka
...oj, leje sie , leje z nosa. Karmie piersią, ale taki spory mam ten katar, że nie wiem czy Staś sie oprze - koleżanka mnie zaraziłą, wiec to cholerstwo zaraźliwe jest....

dobrze że tylko pieluchowanieWróciłyśmy z usg i mam mętlik w głowie.
Wg lekarki, która robiła usg małej nie wapnieją kości, ma je miękkie, może się z tego zrobić dysplazja i mam ją pieluszkować na noc i zwiększyć wit. D, bo zapytała czy podczas karmienia poci się jej główka. Poci się, tzn. ma mokre włoski, ale w miejscu gdzie jej główka leży na naszych ramionach i myśleliśmy, że to właśnie od naszych ramion się poci.
Kupka dzisiaj była ogromna i ze śluzem, kupiłam smoczek do naszych butelek 6+, bo przez mniejsze kleik ryżowy nie przepływa. Jak to nie pomoże, to przechodzimy na Bebilon Pepti.
I tu lekarka kazała odstawić witaminy, bo są z olejem, a mała musi najpierw pozbyć się biegunki.
Jedyne co, to powiedziała, że raczej niedoboru wit. D nie ma, bo szwy na główce się nie rozeszły, a wręcz przeciwnie, Emi ma małe ciemiączko, które szybko się zrośnie i może po prostu jest osłabiona biegunką i tym, że szybko teraz urosła. Więc po biegunce wit D co drugi dzień po 2 kapsułki.
Za miesiąc idziemy na usg kontrolne.

ojej pierwszys raz słysze ze takie cos moze się zdarzyćMy dzisiaj po wizycie u chirurga dziecięcego. Normalnie poryczałam sie tam jak babeczka wyciągnęła narzędzia (a była to tylko pęseta i coś tam jeszcze - taki lajcior) Generalnie problem został rozklejony i dostałam maść. Mam nadzieję, że pożegnałyśmy raz na zawsze problem oraz chirurgów dziecięcych.

kobitko super podejście tak trzymac:-)Yol_a-wrocilam i niemam zamiaru wiecej nazekac , zycie jest jedno i zyje nowa zasada .
UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE I NA BB.
Stwierdzilam , ze moj M jest niereformowalny i daje sobie na luz .Dziwi mnie tylko ze jak mu wspominam o rozwodzie lub o rozstaniu (czyt. separacji) to on do mnie ze nas kocha i on chce miec pelna rodzine.
Ja nie czuje , ze my jestesmy rodzina jego calymi dniami nie ma Nicol mu przeszkadza jak jest w domu Mie wzial moze z 2 razy na rece . Wiec gdzie ta rodzina
. Chyba ze dla niego rodzina to wtedy jak dzieci spia a on chce wiecie co?:-)
Ja pomalu zastanawiam sie nad impreza do Nicol 22 kwietnia konczy 3 lata jak ten czas leci .Tylko my ciagle mlode i piekne.![]()
tak to prawa ja na recpete płaciłam tyyyyylko 10.50-11 zł:-)a zapisywał mi klekarz różnie czasem 5 puszek a niekiedy nawet 8 puszek bo mi zabrakło niekiedy i zdarzyło się wtedy ze musiałąm kupić za normalną cene 23 złBebilon Pepi 22 zł pełna cena a na recept połowa bo chyba Bebilon jest jako zamiennik![]()

Pampersiki ja używam 3 i widze że fajnie sobie nosi i myśle ze jeszcze jedną paczke tych 3 kupie

P
patrysia*
Gość
:-Dziewczyny oglądam TV, szok tyle trumien! Widok straszny
EDIT:Wiecie co ostatnio oglądałam film na tvn o chłopcu z "rozbitej"rodziny i na koncu chciał obronic jednego chłopca w bójce i zginął bo jeden go zadźgał nożem:-
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jola.24
Fanka BB :)
Dziewczyny muszę się czymś pochwalić. Właśnie odkryłam, że mój starszy syn umie czytać. Sam się nauczył.
Gratulacje dla synusia, zdolniacha z niego.
P
patrysia*
Gość
YOL zdolnego masz synka:-)
reklama