agniecha83
Fanka BB :)
Dziękuję, trochę mnie uspokoiłaśAgniecha83 u mnie krwawienie trwało 2 tygodnie przy rozpoczęciu tabletek,na szczęście do tej pory nic nie ma.
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, trochę mnie uspokoiłaśAgniecha83 u mnie krwawienie trwało 2 tygodnie przy rozpoczęciu tabletek,na szczęście do tej pory nic nie ma.
.
Co wy z ty sprzataniem,podobno tylko nudne kobiety maja porzadek ,i tego sie trzymam![]()
A jak to pieluchowanie wygląda? Jedna pielucha między nogi a druga w trójkąt?Pasibrzuchu - ja córkę też pieluchowałam do 5 m-ca. Na pampersa zakładałam tetrową i flanelową i wyglądała jak żabka, ale nie protestowała.![]()
Powtórzę się - nie dogodzisz matceAga, Wam czasami brakuje tego angielskiego olewnictwa, a mi polskiego czepiania sie. ;-)
Czy wsze maluchy tez sie pluja po pas????
No ba!i rzygają w dal
mała mi właśnie ulała na cała głowę i ucho...