Przede wszystkim Kaja wszystkiego naj najwspanialszego w Twoim Dniu ! dużo zdrówka i miłości bo to w zyciunajważniejsze a reszta...sama przyjdzie :-)
kurcze a mi chyba moinitor wysiadł bo mam tylko 4 podstawowe kolory i mega rozdzielczość ze jeden post zajmuje pół monitora hehehe - musze czekacna małża aż wróci z prracy to naprawi :-)
mi Amelka zamiast coraz rzadziej się budzic to budzi sie coraz częściej w nocy - snandard to : kalde ją około 20.00 pierwsza pobudka tak koło 23. potem około 2-3 , potem 5-6 i ostatecznie wstajemy koło 8-9 a były juz czasy ze spała od 20.00 do 2 w nocy a czasem nawet 4 rano ! nie wiem co jej się poprzestawiało - ale mi ise to niezbyt podoba :-)
Roxeen rany julek jak ty tyle mleczka ściagasz ! niezłą masz ta produkcje ! ja niestety do dojnych matek nie naleze - u mnie kazda kropla na wge złota - kiedys mogłam laktatorem dociągnać na wyjścia a teraz już max 10 ml poleci - wiec jak wychodze to mala pije mieszanke Bebiko![]()
hmmm chyba sie niebo przejasnia - czyzby jeszcze słoneczko miało być - fajnie - bo nie mam ochoty w domku siedziec z Maluda cały dzień
Moja też się częściej budzi - kiedyś było 2 razy teraz nawet 4 - nie wiem czy jest to związane z tym że miałam mniej mleka i była głodna czy dlatego że potrzebuje więcej bo ma skok....