reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Małgorzatkaa Jessi nic nie dolega, po prostu ten typ tak ma ;-)
Pasibrzuch, może i niejedna miałaby chrapkę, ale mój Ci on i nie łoddam ;-):-p
Yol_a nie lubię po prostu monotonii i lubię jak coś się dzieje, a bezczynne siedzenie, albo leżenie mnie dobija ;-) Wolałabym dzisiaj w tej kuchni posiedzieć, bo dzieciaki grzeczne były i się wynudziłam jak mops:-p
Aga ja nie mam problemu z T. jeśli chodzi o gotowanie, on baaardzo lubi gotować, zresztą to po nim widać ;-)Nie dość, że lubi gotować to jeszcze potrafi. Na co dzień to ja gotuję, bo on pracuje, ale jak tylko ma wolne to zawsze coś tam upichci:-)
Jakiś cud wielkanocny nastąpił, Młoda zasypia (chyba) :-)

Witam porannie nie ma jak uzaleznienie od bb zaraz wyjezdzam ale wpadlam zobaczyc co sie dzialo w nocy , widze , ze nocka spokojna .Spokojnych swiat i nie przejedzie sie za bardzo.

Kochane, przepraszam, ale nie nadrobię!!
Nie ma szans :-( może później ;-)
Bardzo zabiegany dzień wczoraj miałam ... :(

Wpadłam dziś życzyć Wam i Waszym rodzinom zdrowych, pogodnych i wesołych świąt spędzonych w gronie najbliższych!!
Bogatego Zająca dla najmłodszych!! :)

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :)

-----------------------------------------------

Kochane, jeśli robiłyście salatkę z brokułami to zanim podacie, to dodajcie łyżkę chrzanu!! Zapomniałam o nim <wstydniś> :)

Ostatnia edycja:
Hello

My już nareszcie w domku i po wszystkim :-) U teściowej było nawet nawet i dzisiaj wyjątkowo obeszło się bez szyszki :-D M obiecał mi że jak wrócimy to zajmie się Małą żebym mogła odpocząć, i co (nie ma to jak polskie święta) napił się i teraz k*** śpi :wściekła/y: szyszkę mu poproszę!

Kaamaa szyszka dla M!! ;/

-------------------------------------------------
Kochane!! Dostałam najpiękniejszych z możliwych prezentów od ZAJĄCA!! ;D

Jest go mało, ale jest :)
Adaś wyciągnie więcej niż laktator :)
Dziękuję Wam za kciuki:*:*:*

reklama
Emilcia Kochana Gratulacje!! Nie przejmuj się ilością będzie go coraz więcej :tak:ważne że w ogóle się pojawiło!

Oglądałam właśnie na tvp2 "powiedz tak" widać jacy Ci ludzie są szczęśliwi, pamiętam jak dziś jak mój M mi się oświadczał jak sie bardzo kochaliśmy, a teraz..... ech czasami mam ochotę spakować jego rzeczy i wywalić za drzwi ale obiecałam sobie że moje dziecko będzie miało obydwoje rodziców.

Do góry