nadineczka
Fanka BB :)
wyjdźcie na przeciw siebie sam na sam na gołe klaty i pryskajcie się mlekiem zobaczymy, która szybciej padnie
obstawiamy ja przyjmuję zakłady stawiać dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyjdźcie na przeciw siebie sam na sam na gołe klaty i pryskajcie się mlekiem zobaczymy, która szybciej padnie
Kurcze Dziewczyny zaczynam się martwić o Julkę. Jak Wam pisałam budziła się w nocy co półgodziny była bardzo nie spokojna. Rano przespała 4 godziny w ogrodzie o 11 zjadła 150 ml o 14 ledwo władowałam jej 30 ml i od tej pory nic nie jadła :-(niby śpi ale cały czas się kręci, jak się obudzi to jest apatyczna, nie chce panikować, ale zaczynam się martwić :-( możecie mi coś poradzić.
Kurcze Dziewczyny zaczynam się martwić o Julkę. Jak Wam pisałam budziła się w nocy co półgodziny była bardzo nie spokojna. Rano przespała 4 godziny w ogrodzie o 11 zjadła 150 ml o 14 ledwo władowałam jej 30 ml i od tej pory nic nie jadła :-(niby śpi ale cały czas się kręci, jak się obudzi to jest apatyczna, nie chce panikować, ale zaczynam się martwić :-( możecie mi coś poradzić.
Pasibrzuch widocznie Mała wali wielkie kupska i się nie mieści hihi - a może za mała już ta pieluszka cio? i się nie mieści??
kurcze własnie karmiłam Malude na noc i znowu po 5 min karmienia było wycie, stekanie, wypluwanie cyca a jak ja odłączyłam od cyca to ryk w niebogłosy - próbowałam tam 30 min i znowu się poddałam i butle dałam - kurcze wiem wiem że to tylko na swoją zgube no ale jak ona tak płakusia to co mam zrobić? pół biedy jakby chciaął wisiec na cycku ale ona włansie nie chce cycka :-no: