Jol_a faktyczniew 3 miesiącu może pojawić się kryzys laktacyjny - kurcze ale tak przykro misłuchac jak mała wyje po odstawieniu od piersi - i co ja mam zrobić? bidulka woła penwie p jedzenia a ja cop? mam ją połozyć spac :-( maaaasakra jakaś :-(
eeeh no i dałam butle - bo mała wisiałą na cycku 30 min i tak beczała niemiłosiernie ze aż przykro mi było - ja i może bym wytrzymała ale mama mnie zmusiła do dania butli i diupa - niewiem co mam robvić - rozkręcać na siłe laktacje mimo ze mała płakusia odjęta od cyca non stop - czy dawać butle - nie chce jej męczyć tym płaczem :-( :-
-
no:
kaaama coś strasznego
jak tak po prostu? matko świeta chyba bym się na jabłonce powiesiłą
Marianna super że z Maksiem już lepiej - ciesze się razem z Tobą !
morka Kaja na pewno nie miała nic złego na myśli ! ja tez szczepie malude a nie odebrałam tego do siebie - hehe Kaja tak uwaza i oki
a my i tak szczepimy i oki :-) więc wszystko gra gitara :-)
paula3 ja za tomiałam szczere chęci iść do spowiedzi i to już dawno - ale ksiądz mnie kopnął w tyłek i rozgrzeszenia nie dostałam hahaha - i musze czekac do spowiedzi przedmałżeńskiej, przed śłubem bezpośrednio i dopiero wtedy dostaniemy rozgrzeszenie
Kubiaczka starams ięjak moge wytwarzac przeózne wizualizacje ale jestem już tak zestresowana gorsza kondycją mojej mleczarni ze nic mi nie pomaga a stres pewnie dodatkowo to zaognia i kółko się zamyka :-(
ja również życze Wam Babeczki moje kochane wszystkiego najlepszego w te święta Wilekiej Nocy ! niech miną w miłej i rodzinnej atmosferze !! i oczywiście wesołego jajka.....