reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie..nadrobilam na szybko dopoki maly spi.
Moja mama wczoraj pojechala i jakos tak pusto i cicho....
U nas jak na razie tfu!tfu! spokoj.Maly ladnie je,przybiera,zasypia najpozniej ok 21.W nocy budzi nas 2 razy na papu.W przyszlym tygodniu przyjedzie na likend moja psiapsiola z Polski-jest fryzjerka wiec w koncu naprawi mi leb;-):-D
U nas wiosna!!Kupilam bratki i prymulki jak wroci maz idziemy na pdworko pracowac..on sprzatanie a ja sadzenie ...Jest tak cudnie,ze az sie wszystko chce:-)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:-)

reklama
Nie wiem gdzie to naisac wiec tu pisze.|do mam chlopcow, odciagacie maluchom apletek?:sorry: Zauwazylam ze maly ma zaczerwioneo siusiaka na czubku i nie wiem co robic:zawstydzona/y: czytalam rozne opinie ale tyle ile mam tyle opini i nadal nie wiem:sorry:

Nie wiem gdzie to naisac wiec tu pisze.|do mam chlopcow, odciagacie maluchom apletek?:sorry: Zauwazylam ze maly ma zaczerwioneo siusiaka na czubku i nie wiem co robic:zawstydzona/y: czytalam rozne opinie ale tyle ile mam tyle opini i nadal nie wiem:sorry:

Ja odciągam ale, żeby koniecznie przestrzegać tego codziennie to nie. Robię to wtedy kiedy mi się przypomni bo tak jak piszesz tyle jest opinii różnych, że ja nie wiem i robię po połowie. Odciągam ale nie zawsze

a nie odparzył sobie czubeczka ? ja nie odciągam tylko leciutko myję żeby właśnie nic się nie przyplątało

mi sie wstyd przyznac, ale to co Agatka miała na brwiach po prostu posmarowałam oliwka i wydrapałam:zawstydzona/y::-p i nie ma juz ani sladu:-p
bo tak sie wlasnie robi kochana. u nas bylo to samo. :tak:
nie powinno sie tam grzebac:no:

weekend u babci powoli dobiega końca, wracamy w poniedziałek z rana jedziemy do przychodni na kontrolę - wysypka po mleku jest nadal może ten bebilon pepti działa wolno albo potrzeba nam czegoś innego:eek:
potem podrzucam dziecko moje do drugiej babci i zaczynam w domu lekcje - całe 4godziny, no ciekawe jak to będzie, bez dzidzi, będę tęsknić ale i odpocznę co by nie było:sorry:
codziennie śmigamy na godzinne spacery takie ładne słoneczko:-D
mnie niestety jakieś przeziębienie bierze ale walczę twardo nafaszerowałam się lekami jak indyk na święta:tak:na razie się nie pogarsza:tak:
wczoraj już drugi raz Jasiu zasnął sam na łóżku bez bujania gdzieś godzinę po kapieli, czyli była 20:40, karmienie 00:40 i 4:45, więc jestem wyspana - niestety z rana to on spać nie lubi od 7:30 buszował do 12!
troszkę marudzi bo brzuszek i bączki, oj niech to się w końcu unormuje, tu mam tylko espunisan, a w domu sab simplex mam nadzieję, ze juz doszedł:sorry:

jutro znów wykorzystam okazję, i będę okupować maminą łazienkę, mam nawet nowy lakier do paznokci, a co, muszę w końcu skonsumować mojego męża, bo jak na razie mały nam nie daje!:sorry:no nic jutro ja się nie dam, zaczaimy się i może się uda:cool2::ninja2:

nam smoczek zostaje wyplunięty we śnie...
zasypiamy przy świetle, no i od paru dni śpimy w ciemności, ja się chyba bardziej bałam, że Jaś sie przestraszy, niż sam zainteresowany:sorry:po nocnym przebudzeniu w dooopce ma światło czy zmianę pieluszki, glośno krzyczy "gdzie jest mleko!!!!':-D

ach ja tez nic nie odciągam, stracham się, pilnuje tylko czystości i żeby kremem nie zatkać

reklama
Aj moje kochane panie tak mi dzis wesoło bo wiosenka za oknem:-):-)
U nas dziś pół nocy padał deszcz ja rano wstaję patrzę przez okno a tam tak dużo śniegu już zniknęło:-):-D
A jak wychodziliśmy na spacer popatrzyłam na mój skalniaczek i oczom nie wieżę wychodzą już kwiatki:tak::tak::laugh2:A i jeszcze po firance w kuchni szła biedroneczka:) to znak że będzie już niedługo wiosna mówię wam:-D

A teraz mniej przyjemny temat-
Mój synek jak pije mleko (karmię cycem) to co jakiś cza bardzo się krztusi!Mam wrażenie że on pije bardzo łapczywie .Czy to możliwe że od tego??? dzis mnie tak prze straszył bo pił i nagle zaczął się dusic bo się zachłysną!Do pediatry mamy dopiero na 8 marca a ja się tak boje czym to może byc spowodowane i czy to groźne????

Do góry