reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam w tłusty czwartek!!!:laugh2:
Dzisiaj coś czuję, że będę się obżerać.:szok:
Nawet zaczęłam - princessa kokosowa na śniadanie:zawstydzona/y::-p
Zazdroszczę Wam morza, u nas w tym roku nie ma szans: 13 godzin podróży.... nie widzę tego, ale za rok:tak::-D

Oglądam tvn i Cichopek opowiadała jak wrócić do formy po porodzie, nic tylko sobie wziąć osobistego trenera:angry:

reklama
też tego słucham.. ehh nic tylko mieć mnóstwo kasy :wściekła/y:
poza tym basen w ciaży - farciara, ja poszłam raz i nabawiłam się niezłej infekcji...

ivi pewnie miała basen dla siebie specjalnie odkażony;-)
W mordę, dobrze, ze dziś tłusty czwartek, będzie można zerwać z niektórymi nałogami na czas postu;-)

Wlasnie wstalam i jestem szczesliwa nareszcie sie wyspalam , nie myslalam ze powiem to po ciazy Mia spij , jak narazie pieknie budzi sie dokladnie co 5 godz na jedzonko, wiec ja nakarmiam i w tym atem odciagam pokar i spowrotem spac . Nicol tez dopiero teraz sie obudzila .
Co do M to go naprawde rozlozylo goraczka 40 st lezy i zdycha wiec mam 3 dzieciakow w domu i kto moewil oso okrsie popologwym , bomnie t chyba ominie .
Ja tez wam zazdroszcze morze i moze rzeczywiscie w przyszlym roku.
Co do figury to ja nie nazekam jak sie doprowadze do ladu to zrobie zdiecie ,zostall mi co prawde lekki brzuszek i pupa , la ez dnia bna dzien widze roznice , coprawde jeszcze swoich starych ciuchow nie miezylam bo nei chce sie rozczarowac , ale w spodnie od dresu wchodze sprzed ciazy roz 36 tylko ze sie rozciagaja , ale trzeba stwarzac pozory:)

Witam Mamuśki :)

ivi mi się do sklepu po paczki nie chce iść ale....zaraz z mamą biore się za pieczenie chruścików - czy faworków jak kto tam woli :) :tak:
ale jeszcze pare dni i od środy popielcowej nie jem słodyczy ! postanowione !!! ale już wiem że będzie ciężko! bo jak ja nie zjem czegoś słodkiego to wariuje ! ale jakby nie patrzeć cukier uzaleznia tak samo jak np papierosy więc odwyk musi być ciężki :zawstydzona/y:

też oglądałam Cichopkowa ! tym to dobrze bo mają sztaby opiekunek, dietetyków i trenerów - wuchte siana ! jak mnie było by stać na zabiegi za 5 tysięcy zł w SPA to tez juz bym pieknie wyglądała ! a nam zostają narazie domowe sposoby przy pieluchach !

dormark super ze się mogłas wyspac - chociaz ktoś hihih :)

moja Mała robiła wieczorem afare ze nie może zasnąć a potem jak zasnęła o 22 to dopiero pobudka była ok 2.30 także też postępy robimy , potem o 6 rano i spanko do 8.30 - także niby tez nie mogę narzekać :tak:
aaaaaa i okazało się że Maluda nie chce wieczorem spac już na lezaczku tylko w swoim łóżeczku - połozyłam ją samą i odrazu odleciała a na leżaczku wyła !

a wy jak? na kazde spanie kladziecie dzieci do łóżeczka? czy gdzie spia wasze dzieci?

TYSIOLEK-moja mala spij w lozeczku u siebie w pokoju tam ma cisze i spokoj i Nicil tez tam nie wchodzi .Wiec mala jest szczesliwa a ja chodze z beby fonem i tez ja slysze.

Witam..:-D
Nie wiem czy się odważę na prawdziwego pączka - na wirtualnego zapraszam. Postawiłam gdzie trzeba.. coby na głównym w oczy nie kuło :-D

Co do spotkania to jestem za... która chętna.. będzie super ;-)
Mały coś ewidentnie trenuje... ciągle chce być przy mnie.... :no: no tak... stało się może usa się to jeszcze odkręcić ale dziś nad ranem lekko już miałam dość,

Wczoraj ze strachu nie zjadłam nic słodkiego.... jak tu dziś wytrwac?:szok:

Witajcie...
dormark, dobrze ze małżowi się poprawia zachowanie, gorzej że rozłożony...

A co do umawiania się- ja też chcę nad morze - ale kocham góry chyba bardziej :)
ale spotkanko w realu byłoby super....

roxen Boo boski - jak zobaczyłam jak trzyma główkę byłam w ciężkim szoku, zaraz położyłam mego leniuszka na macie z pleców na brzuch- ale niestety ryk a między rykiem przysypianie, a o podnoszeniu głowy zapomnij :) tyle tylko co by przewrócić ją na ulubiony prawy bok :)

Tysiolek -mój to w ciągu dnia tylko w chuście zasypia....jak warca małż to mu na rękach-ale od 2 dni-jak dla mnie to pełen sukces że nie w chuście... Po kąpieli też mąż go usypia i odkładamy od kilku dni do łóżeczka-gdzie przesypia prawie całą noc - budząc się na papu o 4:00-4:30 :)
Aha a w ciągu dnia jak zaśnie w chuście próbuję pana C przerzucić do wózka, bo w dziennym pokoju mam tylko to do leżenia. Leżaczek od soboty do zabawy :) max. 40min tam Cypi wytrzymuje.

Ostatnia edycja:
reklama
dormarkwspółczuję, normalnie bezczelny ten Twój mąż, ale jak każdy chłop musi się pewnie odnaleźć w nowej sytuacji. Tulę mocno:tak:

Przyłączam się. Powiedz mu do słuchu a jak nie podziała to nic przy nim nie rób zajmij się może sobą i dziewczynkami. Może go to coś nauczy. A jak nie to tu masz kolejną ochotniczkę do tej zbrodni.

Ja zaraz zadzwonię do mamy i skusze ją na coś dobrego w końcu tłusty czwartek. Niech po mnie przyjadą.

Do góry