Co do wit. K to ja nie bede dawac. Dalam kilka razy (integrator wit. Ki D) i u mnie po niej byl bol brzuszka. Pediatra wczoraj powiedziala, zeby dac sobie spokoj i przepisala mi tylko wit. D.
Karoli wiele osób doszło do tego wniosku, ja też;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do wit. K to ja nie bede dawac. Dalam kilka razy (integrator wit. Ki D) i u mnie po niej byl bol brzuszka. Pediatra wczoraj powiedziala, zeby dac sobie spokoj i przepisala mi tylko wit. D.
Cholipa, chyba masz rację. Odstawię ten nabiał, chociaż nie wiem, co teraz będę jadła.:-( Pomidorów, cytrusów, czerwonego mięsa nie jem od początku. W zasadzie prawie niczego nie jem, bo albo alergizujące, albo wzdyma, albo niezdrowe. A tak chce mi się brokułów, fasoli, kalafiorka...Ja nie wierzę że wysypka to coś normalnego, tym bardziej jeśli nie przechodzi po kilku dniach i się rozszerzaU Szymka zaczęło się od krostek koło uszu i tak potem na buzi i brzuszku, rozchuśtała się na maksa i doszło do egzemy
Więc jestem przeczulona. Teraz u Dava też pojawiło się kilka koło uszu i od razu wywaliłam nabiał i znikły
Ma kilka krostek ale czerwonych i zaogniają się podczas karmienia więc podejrzewam że to potówki, bo jak śpi to buzka gładka
Wolę dmuchać na zimne, u Ciebie to rzeczywiście wygląda na alergię, zacznij od całkowitej eliminacji nabiału i obserwuj. Jeśli za tydz nie zobaczysz poprawy to zrezygnuj równiez z pomidorów, cytrusów, ryb i czerwonego mięsa, ale stawiam na nabiał;-) Najważniejsze to niedopuścić do ciężkiego stanu. A jak mała z kolkami i kupkami?
Kochana, wrócisz do palenia, to przez kolano! Chcesz, żeby Tymek miał mamę pachnącą papierosem?A propo... wiele tu palących było... ciekawe czy któraś wróci do nałogu. Ja nie palę już prawie rok... 20 będę obchodzić rocznicę i wolałabym nie wracać ;-)
Ivi, dobranoc dla Ciebie i młodego. A jutro uciekajcie do domu! Trzymam kciuki.kochane - mam nadzieje że to nasza ostatnia noc w szpitalu!
młody zasnął pod lampami, więc ja też się kładę...