reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczynki pisalyscie gdzies o jakis kropelkach na twardniejacy brzuszek i nie moge tego znalezc a potrzebuje nazwy:tak:
Z gory dziekuje za podpowiedz

Jola ja daję espumisan w kroplach i po 10 min zaczyna działać.

Ja przeżyłam szok, wczoraj Miki poszedł spać o 18 w foteliku samochodowym, o 20 przełożyłam go do łóżeczka i obudził się dzisiaj o 10.40 ( oczywiście miał 3 przerwy na karmienie po 30 min), co prawda dzisiaj w dzień mało spał ale o 20 wykompany, nakarmiony, 40 min poleżał w łóżeczku i już smacznie chrapie.:-)
Byliśmy dzisiaj pierwszy raz na 30 min spacerku, chyba mu się podobało:-)

reklama
Tysiolek przemywaj aż do całkowitego zagojenia. Będziesz widziała kiedy można przestać.

Też już mówię wam dobranoc. Antoś śpi więc i rodzice mogą już iść spać.

Witam styczniowki, ja przy kawce i jagby inaczej w dwu oaku dzis o 6 rano dostalismy tel , ze o 5 rano zmarla babcia mojego meza , wiec nie chce zis rodzic wole poczekac do jutra .Smutno mi chociaz za bardzo jej nie znalam.

Witam moje panie w środowy ranek:-):-)
Ja powoli ogarniam się.Co prawda m mi tak pomaga przy wszystkim :-)że aż mam wyzuty sumienia:zawstydzona/y:!Gotuje sprząta kompie bąbla i go przewija ja w sumie leżę i wystawiam cyca na czas:-D! Ale mimo to po tym szpitalu czuje się tak zmęczona!:baffled: A jeszcze to krocze tak mnie bardzo boli!Siadac to mogę ale tylko na kole do pływania takim dziecięcym!:-(
Jutro mam wizyte u gina zobaczyć co się tam dzieje z tymi moimi szwami! Mały mnie tak w środku rozerwał.Miałam pęknięcie 3 stopnia 43 szwy koszmar!:szok:

No to sobie ponarzekałam troszkę życzę miłego dnia:-)

Witam kochane!
Widze, że niebawem trzeba będzie forum zamknąć :szok::-D pustki, pustki... jedyna dormark biedulka jeszcze melduje dwupak :tak: Ty jesteś chyba bajdłużej rodząca bo bóle masz od 35 tygodnia chyba, przytulam mocno i życzę wytrwałości. Do końca tygodnia będzie po wszystkim - na pewno ;-)
Pogoda zwariowała melduje, przynajmniej w wielkopolsce :wściekła/y: już nawet zachwycać się nie chce tym pięknym sniegiem bo to coraz bardziej nudne. Ja chcę wiosny :tak:
Gratuluję roxeen i Tysiolek udanego dnia z egzaminami. roxeen - test z wiedzy o sporcie :-D ciekawe czy bym zaliczyła :szok::nerd::-D
Miłego dnia :-)

nika 43 szwy :szok: Matko jedyna nie wyobrażam sobie tego :nie:
moja tesciowa miała 20 i myslałam że to jakoś strasznie dużo .... a tu aż tyle
biedna ..pewnei strasznie swedzi i ciągnie ... :szok:

Ponoc pęknięcie 3 stopnia występuje raz na 2000 przypadków!:szok:
Juz jest tydzień po ale nadal strasznie boli:baffled:!A siąść na kibelku to taki ból:wściekła/y::szok: jak masz cały odbyt zszywany:-(
Ale jak patrzę na uśmiech mojego janiołka to odrazu zapominam o bólu !Warto! hoc nie planuje już drugiego dzidziolka!!!Postaram się opisać później mój poród ale teraz muszę znikac - bo mój Nikoś postawił kupsztalka:-)

Witajcie dziewczynki,

Melduje tylko szybciutko, ze od wczoraj jestesmy w domku, ale ciezko z organizacja, bo maz musi jeszcze niestety pracowac i jestem sama. Dzis synek ma nade mna litosc i spi juz 3,5 godziny, wiec moge troszke ogarnac chalupe na przyjscie poloznej. Zadzwonili mi dzisiaj ze szpitala, ze pobrali za malo krwi do badania i teraz musimy jechac w taka pogode do lekarza do przychodni na pobranie i znowu beda kluc mojego skarba!!!

Ale sie nas porozdwajalo :-D
Pozdrawiam i buziaczki, odezwe sie wkrotce

witajcie
wink.gif

U mnie malo czasu b. malo....sam jestem z mala...i musze jakos sobie radzic bo Pawel w pracy... ALe daje rade...

teraz mala spi....ogolnie jest spokojna ale ma swoj charakterek...
biggrin.gif

Pawel jest w niej zakochany po uszy....ciagle tylko corka i corka...staje sie zazdrosna o Niego...heheh

a co tam z Syliwia?? i Oliwierkiem??

wielkie buziaki dla was....!

reklama
hej Dziewczyny :)
hmm czy tylko ja mam dosyć tej wspaniałej pogody?
jak patrze za okno i widzekolejna porcję snieżku to misie na wymioty zbiera :baffled::baffled::-D ja chce już słoneczko ! zielone drzewka..wiosna !! piekne długie spacerki z Amelka mmmm....pomarzyc można ! :tak:

własnie uśpiłam Malude i biore się za nauke bo w piatek kolejny egzamin - mam nadzieje że Amelcia będzie ze mną dzisiaj współpracowac i da mi się truszke pouczyć :tak:

zgadza się Roxeen Ty masz motywacje żeby przetrwać najcieższe początkowe semestry a ja mam motywacje zeby wkońcu skończyc te studia paskude hhihii ! chociaz pewnie będzie mi ich brakowało...wkońcu dziennie studi ato naprawde błogie lenistwo...a tak będzie trzeba wkońcu tyłeczek do pracy ruszyć po wakacjach :D

Do góry