reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

super ze juz widziałas bijace seruszko :))) a kiedy masz termin porodu bo nie widziałam nigdzie tej informacji?

Termin to 4 stycznia.

A fotografię wkleiłam w wątku brzuszki, usg.
A co do serduszka to u mnie tydzień temu (sobota 10.04) był tylko 13 mm pęcherzyk, a wczoraj (18.04) 9 mm dzidzia z bijącym serduszkiem.
Niedługo i Tobie się okruszek pokarze. pozdrawiam oboje:-)

reklama
Termin to 4 stycznia.

A fotografię wkleiłam w wątku brzuszki, usg.
A co do serduszka to u mnie tydzień temu (sobota 10.04) był tylko 13 mm pęcherzyk, a wczoraj (18.04) 9 mm dzidzia z bijącym serduszkiem.
Niedługo i Tobie się okruszek pokarze. pozdrawiam oboje:-)

fotkę widziałam :) śliczna , dużo zdrówka życze !

Witam
jak ten czas leci... już styczeń 2010! :)
Gratuluję wam serdecznie! :)) :tak::-)
my z mężem bedziemy celować na czerwiec-sierpień :happy2:2010 r

pozdr!

Witam
jak ten czas leci... już styczeń 2010! :)
Gratuluję wam serdecznie! :)) :tak::-)
my z mężem bedziemy celować na czerwiec-sierpień :happy2:2010 r

pozdr!

kingus ! trzymam kciuki

dziewczyny jak to jest z tymi pecherzykami ciazowymi, czy sa określone jakies wielkosci w mm na kazdy tydzien? martwie sie ze moj pecherzyk 7 mm w 6 tygodniu to za mało , co tym myślicie, prosze napiszcie co wiecie troche sie nie pokoje

Witam Was mamuśki ;-) dwa dni mnie tu nie było a tyle Nas przybyło ;-) gratuluje Wszystkim zagnieżdzenia fasokeczki.
Wg mnie termin mam na ok 16 stycznia do gin ide 29 maja ( w pierwszej ciazy byłam za szybko i był tylko pecherzyk) mam nadzieje ze jak teraz pojde zobacze juz serduszko mojej kruszynki ;-) dolegliwosci narazie nie dokuczaja oby jak najdłuzej tyle ze spac mi sie chce chociaz o to trudniej z moim 14 miesiecznym synkiem wulkan energii. Pozdrawiam Was i zycze spokojnej nocy

Wstapiłam, aby Wam pogratulować, styczniowe mamusie. Spokojnych, radosnych 9 miesięcy. Oby rok 2010 zaczął się Wam z uśmiechem na twarzy.
Powodzenia.

reklama
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych ;-):tak:

Elfa a ja się martwie bo mój ma 15mm a tam jeszcze fasolki nie ma :sorry2:

z córą mam w zeszycie napisane że 1 czerwca byłam to miałam maleńki pęcherzyk nie zanotowałam ile miał mm ale na zdjęciu jest maleńki a 16 czerwca jak byłam była fasolka prawie 1cm wiec mam nadzieje że teraz będzie podobnie nawet powinna być ciut większa :tak:;-)

Patlesnand a nie idzie zmienić tego tytułu wątku "Styczniówki 2010 czyli My "na inny ....taki że tam są nasze terminy porodów :confused:bo mi się kojarzy ten tytuł że tam jest coś o nas napisane typu imię , wiek itd a nie terminy porodów :-D nie wiem sama jak uważacie ;-)

Gosiu trzymam kciuki aby było ok, to chyba normlane ze kazda z nas ma teraz jakies obawy .. ja nawet śnie o tej ciązy

hej jestem marta jestem w4 tygodniu ciazy termin mam na 17 stycznia :-)

witaj Marta

Do góry