reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

super ze juz widziałas bijace seruszko :))) a kiedy masz termin porodu bo nie widziałam nigdzie tej informacji?

Termin to 4 stycznia.

A fotografię wkleiłam w wątku brzuszki, usg.
A co do serduszka to u mnie tydzień temu (sobota 10.04) był tylko 13 mm pęcherzyk, a wczoraj (18.04) 9 mm dzidzia z bijącym serduszkiem.
Niedługo i Tobie się okruszek pokarze. pozdrawiam oboje:-)

reklama
Termin to 4 stycznia.

A fotografię wkleiłam w wątku brzuszki, usg.
A co do serduszka to u mnie tydzień temu (sobota 10.04) był tylko 13 mm pęcherzyk, a wczoraj (18.04) 9 mm dzidzia z bijącym serduszkiem.
Niedługo i Tobie się okruszek pokarze. pozdrawiam oboje:-)

fotkę widziałam :) śliczna , dużo zdrówka życze !

Witam
jak ten czas leci... już styczeń 2010! :)
Gratuluję wam serdecznie! :)) :tak::-)
my z mężem bedziemy celować na czerwiec-sierpień :happy2:2010 r

pozdr!

Witam
jak ten czas leci... już styczeń 2010! :)
Gratuluję wam serdecznie! :)) :tak::-)
my z mężem bedziemy celować na czerwiec-sierpień :happy2:2010 r

pozdr!

kingus ! trzymam kciuki

dziewczyny jak to jest z tymi pecherzykami ciazowymi, czy sa określone jakies wielkosci w mm na kazdy tydzien? martwie sie ze moj pecherzyk 7 mm w 6 tygodniu to za mało , co tym myślicie, prosze napiszcie co wiecie troche sie nie pokoje

Witam Was mamuśki ;-) dwa dni mnie tu nie było a tyle Nas przybyło ;-) gratuluje Wszystkim zagnieżdzenia fasokeczki.
Wg mnie termin mam na ok 16 stycznia do gin ide 29 maja ( w pierwszej ciazy byłam za szybko i był tylko pecherzyk) mam nadzieje ze jak teraz pojde zobacze juz serduszko mojej kruszynki ;-) dolegliwosci narazie nie dokuczaja oby jak najdłuzej tyle ze spac mi sie chce chociaz o to trudniej z moim 14 miesiecznym synkiem wulkan energii. Pozdrawiam Was i zycze spokojnej nocy

Wstapiłam, aby Wam pogratulować, styczniowe mamusie. Spokojnych, radosnych 9 miesięcy. Oby rok 2010 zaczął się Wam z uśmiechem na twarzy.
Powodzenia.

reklama
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych ;-):tak:

Elfa a ja się martwie bo mój ma 15mm a tam jeszcze fasolki nie ma :sorry2:

z córą mam w zeszycie napisane że 1 czerwca byłam to miałam maleńki pęcherzyk nie zanotowałam ile miał mm ale na zdjęciu jest maleńki a 16 czerwca jak byłam była fasolka prawie 1cm wiec mam nadzieje że teraz będzie podobnie nawet powinna być ciut większa :tak:;-)

Patlesnand a nie idzie zmienić tego tytułu wątku "Styczniówki 2010 czyli My "na inny ....taki że tam są nasze terminy porodów :confused:bo mi się kojarzy ten tytuł że tam jest coś o nas napisane typu imię , wiek itd a nie terminy porodów :-D nie wiem sama jak uważacie ;-)

Gosiu trzymam kciuki aby było ok, to chyba normlane ze kazda z nas ma teraz jakies obawy .. ja nawet śnie o tej ciązy

hej jestem marta jestem w4 tygodniu ciazy termin mam na 17 stycznia :-)

witaj Marta

Do góry