Powolutku nastrój się robi... M mi muzykę rozkręca....
;-) zmrok się robi...
Wow... kończymy ten 2009.... ja myślę, że dziś już żadna nie urodzi....
Kaja ja mysle ze jeszcze Betii ma szanse, ale mysle ze jednak urodzi 1go i zgarnie zloty medal!
zaraz uzupelnie na watku smsowym co napisała.
ja też tak myśle że od jutra się zacznie
no może jeszcze nam BETI GOLANDA PAULA wykręcą numerek
Patrysiu,
Betii na pewno urodzi niebawem czyli dzis lub jutro bo wszystko na to wskazuje,
Paula wezmie swojego w obroty to bedzie nastepna, a ja sie nie wybieram na porodówke. Najwczesniej miedzy 1 a 2gim stycznia:-)
hihi
Sandraq fajnie ze jestescie juz w domku i ze sie odezwalas.
Zagladaj do nas!Wszystkiego dobrego dla Was!
Co Wy z tymi życzeniami ? O 12 się składa . No chyba że tylko ja z Kają na BB będziemy tańcować:-) Spać już poszłyście? Kaja gdzieś jest bo kroki musimy opracować?
Morka masz racje! ja tam składam po polnocy zawsze i dzis tez zamierzam, bo ja tez sylwester z BB:-)
Zaraz ruszamy do McD i po lody Grycana i bede przed kompem sie objadac
i tak mnie czysci wiec długo w bebechach nie polezy
)hihi
witam!
EDIT: dziewczyny z wawy - wy się zastanówcie kiedy rodzić, bo na Żelaznej full od poniedziałku wieczorem - laski leżą na korytarzach, jak to mój M powiedział, my na szczęście zaczęliśmy rodzić rano, bo te co wieczorem to już odsyłali... i codziennie laski leża na korytarzach - babyboom
Agagsm ale Ci fajnie ze juz jestescie obie w domku.
A co do tłumow, to Betii lezy na Czerniakowskiej i jest tłum taki ze juz na korytarzu pełno, wiec nie tylko zelazna tak wyglada. Widac wysyp na koniec roku. Z reszta rozmawialam w pon z kierowniczka izby przyjec i ona mowila ze teraz jest bum i pewnie potem bedzie pustka.
A wlasnie dzwonila znajoma z laboratorium i mowila ze od polnocy bylo do teraz 15 porodów i ze jest mega zatrzesienie i ze rodza na izbie przyjec nawet. Na prawde chyba cos jest w tym ze jest pełnia.
No to ja tymbardziej sie nigdzie nie wybieram!
No laseczki ... wieczór się zbliża ... walkę o medale czas rozpocząć
Która pierwsza ???
Swoją drogą ciekawe, czy będziemy mieć jakiegoś dzieciaczka z 01.01 :-)
Jol ja mysle ze
Betii urodzi po polnocy i bedzie miec złoto!
Ja też opuchnięta, nogi po zdjęciu skarpetek jak baleroniki, a cokolwiek położę na udach to od razu mam odbite. Ciekawe, czy po porodzie od razu ta opuchlizna zejdzie? :-)
Pasibrzuch mysle ze w dobe po porodzie nie bedzie sladu po opuchliznie