reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Właśnie co do szyjki i ziółek nawet picia ich, ja nie ruszam szyjki, niczego nie piję... ja już dawno mam bardzo miękka.....

reklama
witam wieczorowo i mikołajkowo:-)nic nie nadrobiłam, ale leżę dzielnie i odpoczywam. mam nadzieję,że jutro będzie lepiej- pierwszy dzień zwolnienia lekarskiego w ciąży:szok:Pozdrawiam

Witam wieczornie:-)

Nadrobiłam zaległości ale nic więcej nie napisze bo nie mam już siły.

Trzymajcie się Kochane i miłego wieczoru!!

Aaa...śliczne imię dla córeczki. Bardzo mi się Pola podoba. Też chciałam, ale stanęło na Kaji.
Buuu... moje imię... no ale nie będzie córeczki :no: będzie Tymek :-D
age - tylko mi się wydaje, że odmiana jest Kai, bez j ;-)

witam wieczorowo i mikołajkowo:-)nic nie nadrobiłam, ale leżę dzielnie i odpoczywam. mam nadzieję,że jutro będzie lepiej- pierwszy dzień zwolnienia lekarskiego w ciąży:szok:Pozdrawiam

Gratulacje, no to tylko może być lepiej na L4 ;-)

Witam wieczornie.
Parę godzinek mnie nie było, a tu już trzy strony naprodukowane :-))

agagsm, prawidłowy tok myślenia ;-) ja też jestem wrażliwa, ale czasami ta wrażliwość może komuś sprawić nie lada problem, i to tym najbliższym. Myślę, że rodzice będą szczęśliwi mając świadomość, że ich wnusia śpi w łóżeczku lub jeżdzi w wózeczku sprezentowanym właśnie przez nich :-)

Pumpkin, my spędzamy wigilię co prawda u mojej siostry, ale nie sądzę aby to trwało długo ze względu na mój stan, więc gwarantuję, że sama nie będziesz w ten wieczór ;-) wirtualnie, ale zawsze dotrzymam towarzystwa :-)

Paulinaa, superaśna choinka :-)

A ja mam dylemat, wciąż nie wiem jak będzie mój synek miał na imię, czy któraś z Was też ma taki problem?

Uciekm dzis z forum, nie mam juz ani jak lezec, siedziec, ani stać.... tak mały daje popalić a brzuch masakra... papa

witajcie wieczorową porą...
co do pępuszka,to Wam tradycyjnie powiem,co polecają naturalni wikingowie(choć ja wolę określenie skalniaki,ze względu na krajobraz...saaaame skały naokoło i tylko w miasteczkach trochę trawy rozwijanej z rolek :) ale ma to swój urok,taki surowy krajobraz)
skalniaki gdyby usłyszeli o spirytusie do pępka,to by chyba osłupieli...tu przemywa się przegotowaną wodą...jeśli pępuszek źle się goi,to chodzi się do przychodni na przemycie.Nie pytałam co stosują,w każdym razie jest to brązowe i na pępku wygląda jak kupa :) ale jak się przemyje raz,to od razu pępuszek przysycha.

reklama
hej Kobitki w dwu i trzypakach:)
Rozumiem za jeszcze zadna sie nie rozpakowała:)
A przynajmniej nic nam o tym nie wiadomo:)
Ja dzis Was poczytywałam ale jakos nie miałam za grosz weny na odpisywanie.

Aggsm to Wam podawali zeby mieszac olejki z witaminą bez parafiny?
My mielismy w składzie parafine, olejek i witamine A+E :)
Ale co szkoła to inaczej:)

A co do kikuta pepowiny to ja sie nieco boje pielegnacji, ale pociesza mnie fakt ze tam nie ma nerwow i ze dzidzie to nie bedzie bolało.

Mikołajki u nas bez prezentow co roku, bo jakos nie czujemy potrzeby:)
U nas prezenty dopiero w wigilie, tak jak ubieranie choinki:)
Dobrej nocki zycze!
Buzka i do jutra

Do góry