Dorciaa
Fanka BB :)
laski a ja sie włąśnie dowiedziałam, ze moja koleżanka w ciąży!!!
i nic nie mówiła!!! hehe my się bardzo rzadko widujemy i jest w 22 tygodniu i też ma mieć chłopaka normalnie cieszę się jak jakaś nienormalna bo za nią aż tak nie przepadaliśmy z m ale teraz zwariowałam wreszcie będzie z kim o ciuszkach i ciąży pogadać juupppiii w piątek ide na ploty bobaskowe i lody

a i ma termin na 24marca a ja 24 stycznia coś w tym jest musze jej koniecznie polecić babyboom bo jej tam jeszcze w marcówkach nie ma biedna nie wie ile traci

a ja nie mam nic słodkiego w domu rodzynki wsuwam, mam lenia do sklepu nie idę i ciągle w głowie mam pierniki i chyba rusze w weekend z produkcją
Roxeen biedna ty jesteś z taką wiedźmą zupełnie jak moja mama
u mojego m w rodzinie jakoś tak się zawsze dzieje że wszyscy stoją za mną w razie kłótni, bo mój m lubi mieć nieuzasadnione pretensje i żale do całego świata, tylko czemu tym całym światem jestem zwykle ja
ojej a może placki z jabłkami zrobię...jak tylko m wróci z pracy i zechce skoczyć po jajka...w sumie mógłby...wczoraj mały książę miał ręczny pokłon z oliwką....hehe wiedziałam ze mój masaż nie będzie taaaki beziteresowny zupełnie

a ja nie mam nic słodkiego w domu rodzynki wsuwam, mam lenia do sklepu nie idę i ciągle w głowie mam pierniki i chyba rusze w weekend z produkcją

Roxeen biedna ty jesteś z taką wiedźmą zupełnie jak moja mama

ojej a może placki z jabłkami zrobię...jak tylko m wróci z pracy i zechce skoczyć po jajka...w sumie mógłby...wczoraj mały książę miał ręczny pokłon z oliwką....hehe wiedziałam ze mój masaż nie będzie taaaki beziteresowny zupełnie