reklama
P
patrysia*
Gość
Bezczelności to nie brak
JOASIA ojej to nie jest dobrze że tak M napiera
mój takze chciałby serduszkować i nawet rano ale wie że nie moge i nawet niedomaga się
a jak mogłam to także wtedy gdy ja miałam ochote bo zmuszać się to nie jest przyjemne ale za to jak miałam ochote to odwdzięczyłam mu sie bardzo milutkim serduszkowaniem tak w nagrode że czekał cierpliwie
pogadaj z M

JOASIA ojej to nie jest dobrze że tak M napiera

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kazimiera1987
Fanka BB :)
Beti bezczelnosc ludzka nie zna granic i jeszcze kobieta warczala? wredna malpa
Agbar juz pieke kokosanki hiihi
don_pedro
Fan(ka)
Beti bezczelnosc ludzka nie zna granic i jeszcze kobieta warczala? wredna malpa
Smacznego;-)Ja sie opycham wlasnie....
macy
Ja znam takie powiedzonko: teściowa jest jak syrenka - jak nie trzeniesz, nie zadziała.;-):-)Moja mama jak wchodze na temat teściowej zawsze powtarza swoje słynne zdanie :
"Wiedzmy nie zmienisz...chyba, że spalisz"
Kocham moja mamcie za jej poczucie humoru![]()
A mój tata zawsze powtarzał swojej teściowej: "teściowa, Ty stary rowerze, tylko pedałów Ci brak" - kochali się bardzo i mój tata zawsze powtarzał, że to jego najlepsza teściowa.;-)
Ja też nie mam specjalnych powodów do narzekania, chociaż czasami moja teściowa za bardzo się wtrąca, co każdego może wyprowadzić z równowagi.
^Joasia^, każdy facet ma ochotę się kochać 5 razy dziennie. To nie ewenement.
Ostatnia edycja:
sylwia100
Strach sie bachehe licze na to ze jednak bede styczniowkaale ciałem i dusza jednak zostane u siebie - na grudniowym forum
co nie znaczy ze tu nie zagladam
dajcie znac jak sie pierwszy styczniowy maluszek urodzi /wtedy zaczne sie bac!!!/ ale niech to za szybko nie nastepuje !!
hehe u nas juz pierwsze zaskoczenia bylyzwlaszcza jak jedna laseczka urodzila w pol godzinki !!! po czym napisala smsa o tersci "NIGDY WIECEJ"
![]()

Ja ostatnio tez szaleje po allegro:-)Ja też się jeszcze pałętam ale myslę, że czas lulu... ;-)
Syn śpi, pies śpi, mąż na wyjeździe... cisza. ;-)
Fajny staniczek kupiłaś, ja mam narazie jeden jeszcze by się coś przydało. Dzis dostałam poczta szlafroczek i koszulki dwie - sliczne. Matko kochana... jak my biznes nakręcamy tymi ciążamia jak fajnie tak wydawać - mi licznik komentarzy na allegro bije co rusz a na dodatek na innych stronkach kupuje...
Miłej nocki :-)
Mnie spojenie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiWitam, ja tylko na chwilę zeby sie przeypomniec;-)
Ale mi narobiłyście smaka tymi piernikamiPrawie tak samo jak ostatnio Paula tym blokiem
Zrobiłam i zjadłam cały
U mnie dziś pierwszy dzień remontu, a właściwie dziś przygotowania, z dwóch pokoi musiałam przenieść wszystkie szpargały , tony książek i ubrań( oprócz mebli rzecz jasna) do trzeciego ,który i tak juz był nieźle zagracony David Copperfield normalnie niech się schowa
Nie wiem jak ja to później posprzątam , ale muszę pochwalić mojego M bo właściwie to nim to zrobiłam;-)
P.S to to tak boli jak wstaję, podnoszę nogę ,jakby te sciegna między nogami ale jednak inaczej, nie mogę zlokalizować tego bólu???![]()

Aniu ty masz urodzinki dzisiaj?wszystkiego najlepszegoWitam kobietki :-)
Oj czujemy presje czujemy :-)
No u nas też jest sporo kobietek, któe mają terminy na przełomie grudnia i stycznia. Mi też na poprzednim USG wyszedł termin na 30 grudnia, ale liczę na to, że jednak mały wytrzyma do stycznia
Ja miałam coś takiego, zupełnie jakby ktoś siedział mi na klatce piersiowej, straszne uczucie, ale nie mam pojęcia co to miało być...a ostatnio coraz częściej to się zdarza...
Gratuluję wczorajszym pomyślnych wizyt :-)
Kacha_Wawa wracaj szybciutko do zdrowia!!!I niech Cię ta bezsenność już nie męczy!!!
Paula ja też pierwszo słyszę o czymś takim...No przynajmniej w moim szpitalu nic takiego nie ma...
Kaja_10 Ja też jestem anty-mleczna, nienawidzę mleka, coś okropnego...w ogóle żadnego nabiału nie jadam, sery, twaróg, ryby <----- fuj...
nawet za jogurtami nie przepadam...
![]()
Ale mam dziś sporo do zrobienia...muszę się powoli zabierać :-)
POZDRAWIAM!!!

A trzeba było w łeb strzeliccześć kobitki
melduję, że żyję tak jakoś ostatnio natchnienia nie miałam i w ogóle no ale wszystko nadrobiłam sumiennie
jutro wieczorem idę do gina i mam nadzieję, że synuś się przekręcił chociaż sądząc po kopniakach to małoprawdopodobne
no i już się boję ważenia:-(hehe zrobiłamw w weekend rogaliki Gosi_k23 pychota!oczywiście wszystkie zjedzone i tylko wspomnienie po nich zostało
także chyba znowu się za nie wezmę
a teraz o tych piernikach myślę
no a żeby nie było za kolorowo to końcówkę niedzieli m mi pospuł totalnie posprzątane miałam nagotowane więc w weekend nic nie musiał robić do tego w piątek był na piwku wrocił w nocy ale grzeczny więc nic nie marudziłam, w niedzielę byliśmy u teściów na obiedzie i mieliśmy wychodzić i proszę go, żeby mi buty ubrał bo nie ma łyżki do butów a on do mnie z ryjem, ze sama sobie takie wybrałam i on tego robić nie będzie to tłumaczę jak krowie na rowie, ze ciężko mi się schylić bo się duszę a jemu to zwisa i że to ostatni raz jak jestem w ciąży bo on ma dość![]()
teściowa przy tym była, opierdzieliła go maksymalnie i m foch wrócilismy do domu poszłam spać i serdecznie miałam dość wszystkiego i ciąży i m bo pracuję i zajmuję się domem jakbym w ciąży nie była a jak go o pomoc proszę to źle
teściowa do niego wydzwaniała z dalszym opierdzielem i w sumie dopiero wczoraj się pogodziliśmy jak przeprosił - hehe też mu list zapodałam, oby teraz było lepiej
dzisiaj pada i ponuro obiad mam z wczoraj bo m ugotował, właściwie posprzątane korepetycje od 14 i nie mam co robić
normalnie nuuuudy!!!
![]()

Jasne że DAMY RADEBeti nie ty jedna. Mój chłop to mnie w końcu palniebo taka niedobra jestem
Spać też nie mogę bo jak nie duszności to siusianie albo kopniaki i tak w kółko
Dziecię moje ukochało całonocne podkopy
Mąż mówi że fuczę jakbym była po biegu na setkę:-)ale tak na serio naprawdę mam wrażenie że się duszę i też mam już dość
ale głowa do góry. DAMY RADĘ!!!!!!!!

Zazdroszejak najbardziej jest to mozliweAga okolo 17 nam pisala na forum ze sie zle czuje i idzie sie polozyc ... ale o skurczach nic nie wspominala ... o 19.30 dostalam smsa ze chyba sie zbiera do szpitala bo sie cos dzieje a potem juz wiadomosc ze o 20.05 urodzil sie im syn
wiec ekspresowa sprawa !!!
tak tak bez znieczulenia![]()

Moja mama jak wchodze na temat teściowej zawsze powtarza swoje słynne zdanie :
"Wiedzmy nie zmienisz...chyba, że spalisz"
Kocham moja mamcie za jej poczucie humoru![]()

Ja tez dzis nie wyspana

Kaja ty sie dobrze orientujesz w homeopati ,jak bedziesz miała chwilke to napisz mi na czym dokłasdnie polega leczenie homeopatią ,bo ja za bardzo nie wiem

jola.24
^Joasia^u mnie kochana przez cala ciaze to na palcach mozna policzyc serduszkowanie
Tylko ze moj T juz nie naciska, wrecz czasem mnie drazni ze nie mysli o tym tylko sama musze sugerowac i wtedy jest mocno zdziwiony
Moim zdaniem nie masz powodu do wyrzutow sumienia, tym bardziej ze mialas ciezka noc
roxeen moj maly ostatnio lezal glowka w dol i mam nadzieje ze tak jest nadal bo tez silne kuksance pod mostek dostaje
patrysia86 czyli w ktorym miesiacu jestem? Ósmym czy juz dziewiatym? Ale ze mnie sierota
ASIAX moglas wyjsc z komentarzem ze teraz nikt juz nic nie zobaczy
A tak na powaznie to najwazniejsze ze wszystko oki;-)
e_milcia wklejone
A to gdzie ja mialam sie podziac jak nie w domu, nawet nie wiesz jaka ulge przezylam jak T powiedzial ze sie zlapala
tylko niekoniecznie musial dodawac "o ile jedna byla"
ale nie dopuszczam mysli ze mogloby byc wiecej
Beti81 Ja tez sie raczej nie spotykam z wyrozumialoscia ludzka
roxeen brawo, nalezalo sie babie
nie piszcie o tych slodkosciach bo mi sie cos chce ale nie wiem co

roxeen moj maly ostatnio lezal glowka w dol i mam nadzieje ze tak jest nadal bo tez silne kuksance pod mostek dostaje

patrysia86 czyli w ktorym miesiacu jestem? Ósmym czy juz dziewiatym? Ale ze mnie sierota

ASIAX moglas wyjsc z komentarzem ze teraz nikt juz nic nie zobaczy

e_milcia wklejone

Beti81 Ja tez sie raczej nie spotykam z wyrozumialoscia ludzka

roxeen brawo, nalezalo sie babie

nie piszcie o tych slodkosciach bo mi sie cos chce ale nie wiem co

Gosieekk
Baby ale produkujecie
Tak się zaczytałam, że obiad mi wystygł
Nie doczytałam dokładnie ale mnie za to dziś w Biedronce babka przepuściła
Miałam tylko 12 bułek a ona cały kosz ae gościu przed nią z flaszką to już mnie nie puścił
Pewnie musiał klina sobie zapodać
Kupiłam dziś kosz na pampersy i na brudne ciuszki. Zadziwiające, że te rzeczy kupiłam za 10zł obydwie. Jednak te sklepy "wszystko po 5zł" czasem się przydają
plecy bolą dalej, byłam na badaniach, już myślałam, że ta od orgazmu mnie zostawi a Ona akurat do mnie przylazła
Bolało jak skurczybyk. Ciekawe jak wyniki, muszę czekać do czwartku na nie. Tymczasem zabieram się za hałwę i jabłka

eeehh ehh zabieram się do nauki i zabrac się nie moge - a to coś w tv pooglądam, a to gazetke poczytam a to pójde coś do kuchni w szamać a to siedze na BB i tak dzień mi mija hyhy :-) ale jeszcze duuuuuużo czasu chyba zdąrze się wyedukowac do wieczórka - nooo chyba że jakiś ciekawy filma albo serial poleci w tv 

własnie dzwoniłam do kolesia z allegro żeby się spytać co z moim łóżeczkiem bo czekam już ponad tydzień i sie okazało że się zapodziało moje zamówienie - co za peszek
- i w ramach przeprosin dostane prześcieradło - wow zaszaleli 
dzisiaj powiedział że wyśle także mam nadzieje że w tym tygodniu na pewno już je dostarcza w moje skromne progi

własnie dzwoniłam do kolesia z allegro żeby się spytać co z moim łóżeczkiem bo czekam już ponad tydzień i sie okazało że się zapodziało moje zamówienie - co za peszek

dzisiaj powiedział że wyśle także mam nadzieje że w tym tygodniu na pewno już je dostarcza w moje skromne progi

reklama

Ja dziś rano zaliczyłam badania i kłuli mnie dwa razy,

Piszecie o obrączkach.... ja już dawno nie nosze, bo paluchy mam opuchnięte jak paróweczki

Bezsenność- już nie pamiętam kiedy przespałam całą noc

Dorcia - masz super teściową

Paula3- paranoja jakas, ale wymyślają.

A rodzić po ludzku???

A wanna to chyba służy jako eksponat;-)

Beti, ale babsztyl, beszczelność ludzka nie zna granic

Joasiu - to może zamienimy się mężami, bo to ja swojego molestuje non stop