don_pedro
Fan(ka)
Jeśli chcecie mogę wam zeskanować fragment ksiazki Howard'a Chiltona'a pt "Niemowlęta od A do Z" Bardzo mądra ksiażka bo opisuje wiele spraw pod róznym kontem nie ukierunkowując na żadną konkretną decyzje - uczy myślenia, wyciągania wniosków a następnie samodzielnego podjęcia decyzji ...
O wit. K równiez opowiada pod kazdym kontem ...jak chcecie to zeskanuje i dodam jako załącznik;-)
Ja chetnie poczytam:-)Bo tu dziecko nie dostaje po porodzie wit.K ani nie ma zadnych szczepien.
Edit: bo niezrozumiale...nie dostaje wit. K bezposrednio po porodzie,szczepienia pierwsze sa w 3miesiacu zycia
Witam kobitki po przerwie krótkiej :-) Dziękuję Wam za wszystkie słowa otuchy i wsparcia. Myślałam o Was "wyjeżdżając". Dałyście mi wsparcie jak nikt inny. Nie dam rady nadrobić tego co napisałyście przez te dni kiedy mnie nie było. W skrócie napiszę, że jest już w miarę, nie tak jakbym chciała ale na pewno lepiej niż było.:-) Dziękuję Wam jeszcze raz i buziaki przesyłam![]()
Witaj z powrotem:-)Mam nadzieje,ze pomalu sytuacja bedzie taka jak bys chciala;-)
Ostatnia edycja: