Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szanowna córcia mi zaraz przez powłoki brzuszne się przedrze. Zjadłam pomarańczę (swoją drogą mam ochotę na jeszcze jedną...), a teraz mam wykopki w brzuchu.
pozdrowionka dla wszystkich ja dalej leżę :-(
Tak właśnie myślałam, że się ucieszysz z mojej diagnozy.macy - bo cie walnę przez monitor![]()
Oj lubią.macy nasze malenstwa lubia mamusia dziory w brzuchu wiercic![]()
Z kosmosu!:-)hej
Nie wyrabiam z czytaniemja dziś się odchamiłam u fryzjera. Teraz leżałam sobie bo moich facetów nie ma chwilowo i jak słuchałam tvn to wymiękłam jaką nagonkę robią w związku z grypą, ciężarne to już w ogóle będą leczyć antywirusowo bo w ciąży, wielki halo ile zachorowań, każda stacja [podaje inne dane, nie wiecie skąd je biorą?
ja z córą to czułam delikatne ruchy a terazGośka, ja też już nie wiem, jak spać, bo ciągle dostaję kopy. Przy synku tak nie bolało, a teraz też potrafię krzyknąć z bólu.
popieram ;-)Z kosmosu!:-)