reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja się czuję bezpieczniej bez włączania telewizora. Tutaj już danych na temat zachorowań na grypę, ale chyba tylko dlatego, że każdego przeziębionego lub cierpiącego na jakąkolwiek dolegliwość dopisują do listy "świńska grypa".
racja bo co kanał to tylko o jednym gadka:sorry:

reklama
macy i gosia dzięki za wyczerpującą odpowiedź, tak przypuszczałam, ale wolałam się upewnić:-):tak::-D:laugh2:
nie ma za co ;-)

Ja sobie teraz te wariacje nagrałam aparatem:tak: z córą jak coś nakręciłam to nie szło zauważyć :no:;-)a teraz aż brzuch podskakuje ;-)

uciekam bo mąż wykąpał córę i ja mam za zadanie ją ubrać w piżamkę :-D;-)

A ja zaraz zabieram się za kapanko:tak:M łóżka już ścieli co i synka powoli położy się spać :tak:chociaż widze ze przy tym ścieleniu to się synek z tata nieźle bawia:eek:heh no ciekawe jak ma iść spać a od 7 jest na nogach:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
J apo cudownym dniu mala byla na 3 godz na swojej schpil grupe , a ja z m poszlismy na spacer ,i troche zlapac swietecznego powietrze bo juz tu wszysko tak pieknie udekorowane, ale najwazniejsze , ze znow poczulam sie jak swiezo zakochana , tak mloda i piekna, wiec ide dalej sie przytulac bo m siedz i teraz na sowei przytulony z NIcol wiec tylko mnie tam brakuje .

Wiem, że ryzykuje ale może kogoś zainteresuje. Nie wiem jaki będzie morał audycji, znam natomiast dwie osoby, które będą się wypowiadać i wiem po której są stronie. Polecam

MAGAZYN REPORTERÓW JEDYNKI - SRiD/Interwencje
17.11.2009, 20:09 - 20:58

Prowadzenie - Jerzy Zawartka
W programie: „Moda na nieszczepienie” – aut. Ewelina Karpacz-Oboładze
Do Polski dotarła moda na nieszczepienie dzieci. Pomimo tego, że unikanie szczepień obowiązkowych jest w naszym kraju karalne, wielu rodziców nie stosuje się do obowiązujących przepisów. Wielu uważa, że szczepienia są bardzo szkodliwe dlatego unikają ich. Tymczasem to właśnie dzięki szczepionkom zniknęło wiele groźnych niegdyś chorób. Szczepić, czy nie szczepić? Co na to specjaliści i ci którzy uważają szczepionki za samo zło.
Polskie Radio Online

yol_a kolo tej grypy to huku narobili tylko:eek:
wiecej ludzi umiera przez zwykla grype tylko z tego wielkiego halo nie robia
bo uwazaja za normalne
Dlatego byłam w szoku bo nie oglądam tv zbyt często i nie wiedziałam, hahhahah że mamy epidemie :-);-)chyba medialną, ale zawsze

Wiem, że ryzykuje ale może kogoś zainteresuje. Nie wiem jaki będzie morał audycji, znam natomiast dwie osoby, które będą się wypowiadać i wiem po której są stronie. Polecam

MAGAZYN REPORTERÓW JEDYNKI - SRiD/Interwencje
17.11.2009, 20:09 - 20:58

Prowadzenie - Jerzy Zawartka
W programie: „Moda na nieszczepienie” – aut. Ewelina Karpacz-Oboładze
Do Polski dotarła moda na nieszczepienie dzieci. Pomimo tego, że unikanie szczepień obowiązkowych jest w naszym kraju karalne, wielu rodziców nie stosuje się do obowiązujących przepisów. Wielu uważa, że szczepienia są bardzo szkodliwe dlatego unikają ich. Tymczasem to właśnie dzięki szczepionkom zniknęło wiele groźnych niegdyś chorób. Szczepić, czy nie szczepić? Co na to specjaliści i ci którzy uważają szczepionki za samo zło.
Polskie Radio Online

zaraz sprawdzimy, co powiedzą;-)

Mamusiaaaa nie przepraszaj, tylko nie spamuj! -.-"

A co do grypy - ta choroba zawsze była i co roku ludzie chorują i umierają na nią i na powikłania po niej, ale teraz dziennikarze widać się uwzięli i za wszelką cenę chcą ludzi straszyć, jak to yol_a ładnie ujęła - mamy epidemię medialną. :)

edit:
...a to radio internetowe coś mi przerywa :(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)
chciałam tylko napisać, że morfologia i mocz wyszły względnie dobrze. W moczu wyszły tylko "nieliczne bakterie w prep." ale z tego co czytałam w necie to jest to w normie. Rozmawiałam z moim gin. przez i mówił, że mogę zrobić dla pewności jeszcze posiew i wtedy mam zadzwonić jak będzie wynik. Bałam się trochę, że mnie naciągnie na dodatkową w sumie nie do końca potrzebną wizytę, a tu taka niespodzianka. ;-)
Ale dzisiaj jestem tak padnięta, ze nawet nie mam siły czytać. Idę spać...

paula3 normalnie się popłakałam ze wzruszenia jak czytałam twoją opowieść. Widać, czasem warto zaufać intuicji. Oby tylko narzeczony zdania dotrzymał

A ja ostatnio mam dużą ochotę na banany najlepiej w czekoladzie :-D Sok bananowy już pije :cool2:

reklama
Do góry