U mnie pojawiła się w 28tyg, co do wózków to wejdz sobie na wątek o wyprawce, tam się dzielimy spostrzeżeniami i pomysłami na zakupy![]()
Super dzięki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pojawiła się w 28tyg, co do wózków to wejdz sobie na wątek o wyprawce, tam się dzielimy spostrzeżeniami i pomysłami na zakupy![]()
Dziewczyny mam dwa pytania (jesli już wczesniej omawiałyscie te tematy to sorki że się powtarzam:-)):
1. Czy też juz macie siarę w piersiach?
2. Czy wybrałyscie juz wózki? Ja rozglądam się od miesiąca i mam coraz większy metlik w głowie!
Ja tez uciekam spać. Życzę wszystkim spokojnej nocy i kolorowych snów!
I niech jutro nasi panowie bedą nieziemsko mili, starsze dzieci nieziemsko grzeczne, nasze plecy niech nie bolą a brzuchy niech nie straszą;-)
Dobranoc:-)
DZIEWCZYNY MAM MOJE PRACE!! UDAŁO SIĘ!! KOMPUTER ODPALIŁ I WSZYSTKO ZGRALI![]()
Ale i tak póki co mi go nie oddadzą, bo chcą przeinstalować system
Najważniejsze, że moja praca nie poszła na marne!!!![]()
co do biegania to faktycznie masz racje pewnie, w sr pojde chyba do gina zeby mnie zbadal czy szyjka sie nie skraca bo narazie to tylko telefonicznie zpolozna rozmawialam i ona powiedziala ze za szybkie tempo i ze mam wiceje lezec.
a jesli chodzi o zakupy to nie kupowalam cudeniek a rzeczy niezbędne do szpitala.
Agbar ciesze sie ze nie tylko mnie te objawy dopadly:-) nie wiem co prawda czy to jeszcze nie za wczesnie, sluchaj amoze my sobie to poprostu wkręcamy? ja juz sama nie wiem ale moja mam dzis do mnie powiedziala jak rozmawialysmy przez tel ze starsznie nakręcona jestemwiec moze cos w tym jest.
no nic...ide lezec, lezec i jeszcze raz lezec.szkoda ze nie mozna sie wylezec na zapas:-)
Jestem po wizycie troche za niepokojona bo szyjka macicy skrocila sie do 1,5 cm i lekarz przepisal mi tabl. fenatral i mam je brac 4 razy dziennie co 6 godz ostatnio boli mnie podbrzusze i mam straszne uplawy raz biale raz taka jakby woda mowilam to lekarzowi i dlatego przepisal mi te tabl. i na dodatek powiedzial mi ze do stycznia nie wytrzymie chyba ze sie myli ale ja mam takie przeczucie ze nasza nikolcia urodzi sie w grudniu.Kilka razy mialam sem ze na swieta bylismy juz z nasza coreczka.
Na pewno nie internet i historię o wcześniakachNajlepiej relaks z książką, ale u mnie to w ciągu dnia niewykonalne, może film
Dzisiaj przyszły wyniki moich egzaminów i zdałam obydwa:-):-):-) Jednak nie całkiem tępa ze mnie sztuka:-) Jeszcze tylko cztery przedemną
![]()
Hej
Ja byłam dziś na USG na NFZ. Dokładne wyniki będę miała na wizycie za tydzień, ale już dziś mogę powiedzieć że synuś waży 2,7 i jest bardzo duży. wg pana doktora który robił usg mały wygląda jak by miał się urodzić 14 grudnia, a z USG robionego w sierpniu wychodziło, że 21 grudnia.
Trzymajcie się kobiety i nie dawajcie facetom. Was jest dwoje (albo troje) a facet czyt. tatuś-mąż jeden.