reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziewczyny mam dwa pytania (jesli już wczesniej omawiałyscie te tematy to sorki że się powtarzam:-)):
1. Czy też juz macie siarę w piersiach?
2. Czy wybrałyscie juz wózki? Ja rozglądam się od miesiąca i mam coraz większy metlik w głowie!

Ja osobiście nie mam jeszcze siary ale niedawno Dziewczyny na forum o tym pisały i niektóre już mają niektóre nie - nie ma na to regułu - jak masz to dobrze, a jak jeszcze nie masz to też nic złego :tak:

a co do wózka to łącze się z Tobą w bólu - ja już kupe czasu rozglądam się za wózkiem i im więcej ich oglądam tym mniej wiem :)
ale o tym możesz poczytać na watku https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/wyprawka-dla-maluszka-26646/ - był temat wózków poruszany już kilka razy - może na coś Ci się to przyda :)

Ja tez uciekam spać. Życzę wszystkim spokojnej nocy i kolorowych snów!
I niech jutro nasi panowie bedą nieziemsko mili, starsze dzieci nieziemsko grzeczne, nasze plecy niech nie bolą a brzuchy niech nie straszą;-)
Dobranoc:-)

Ja tez uciekam spać. Życzę wszystkim spokojnej nocy i kolorowych snów!
I niech jutro nasi panowie bedą nieziemsko mili, starsze dzieci nieziemsko grzeczne, nasze plecy niech nie bolą a brzuchy niech nie straszą;-)
Dobranoc:-)

hehe tak tak mój Pan będzie miał jutro ale nieziemskiego kacyka po libacji dzisiejszej :-D:-D:-D

Dobranocki wszystkim :)

DZIEWCZYNY MAM MOJE PRACE!! UDAŁO SIĘ!! KOMPUTER ODPALIŁ I WSZYSTKO ZGRALI :-D:-D:-D
Ale i tak póki co mi go nie oddadzą, bo chcą przeinstalować system :tak:
Najważniejsze, że moja praca nie poszła na marne!!! :rofl2::laugh2:

To super!!

co do biegania to faktycznie masz racje pewnie, w sr pojde chyba do gina zeby mnie zbadal czy szyjka sie nie skraca bo narazie to tylko telefonicznie zpolozna rozmawialam i ona powiedziala ze za szybkie tempo i ze mam wiceje lezec.
a jesli chodzi o zakupy to nie kupowalam cudeniek a rzeczy niezbędne do szpitala.

Betii Ty lez i sie relaksuj do cholery!

Agbar ciesze sie ze nie tylko mnie te objawy dopadly:-) nie wiem co prawda czy to jeszcze nie za wczesnie, sluchaj amoze my sobie to poprostu wkręcamy? ja juz sama nie wiem ale moja mam dzis do mnie powiedziala jak rozmawialysmy przez tel ze starsznie nakręcona jestem:-D wiec moze cos w tym jest.
no nic...ide lezec, lezec i jeszcze raz lezec.szkoda ze nie mozna sie wylezec na zapas:-)

No szkoda ze tak na zapas sie nie da, bo pewnie nie raz po urodzeniu za tym zatesknimy.

Jestem po wizycie troche za niepokojona bo szyjka macicy skrocila sie do 1,5 cm i lekarz przepisal mi tabl. fenatral i mam je brac 4 razy dziennie co 6 godz ostatnio boli mnie podbrzusze i mam straszne uplawy raz biale raz taka jakby woda mowilam to lekarzowi i dlatego przepisal mi te tabl. i na dodatek powiedzial mi ze do stycznia nie wytrzymie chyba ze sie myli ale ja mam takie przeczucie ze nasza nikolcia urodzi sie w grudniu.Kilka razy mialam sem ze na swieta bylismy juz z nasza coreczka.

Monika to sie oszczedzaj i relaksuj!juz niedługo!

Na pewno nie internet i historię o wcześniakach:rofl2: Najlepiej relaks z książką, ale u mnie to w ciągu dnia niewykonalne, może film:tak:
Dzisiaj przyszły wyniki moich egzaminów i zdałam obydwa:-):-):-) Jednak nie całkiem tępa ze mnie sztuka:-p:-) Jeszcze tylko cztery przedemną:rofl2:

Labamba gratulacje!

Hej
Ja byłam dziś na USG na NFZ. Dokładne wyniki będę miała na wizycie za tydzień, ale już dziś mogę powiedzieć że synuś waży 2,7 i jest bardzo duży. wg pana doktora który robił usg mały wygląda jak by miał się urodzić 14 grudnia, a z USG robionego w sierpniu wychodziło, że 21 grudnia.
Trzymajcie się kobiety i nie dawajcie facetom. Was jest dwoje (albo troje) a facet czyt. tatuś-mąż jeden:tak:.

Wronek to faktycznie spory synus!A z OM na kiedy masz termin teoretycznie, bo jakbys miala na styczen to chyba synus by dobił do 5kg!

Goland według wszystkich kalendarzy wychodzi mi na 1 stycznia ale moja ginka wpisała mi na 4 stycznia termin.
Antoś jest taki duży może dlatego, że im my jesteśmy duzi, ja mam 181 cm, a mój R ma 187 cm.

Witam wieczorem , no i po sielance z m , a poszlo o to ze mala jeszcze o 23 latala i skakala, wie , ze to moja winna bo popoludniu sobie pospalysmy 3 godz , ale bylam padnieta i mialam bole .Za to moj m zwyzywal mnie od asocialnych i durnych i ze nic nie robie .Wiec ok kazalam mu sie do mnie nie odzywac a jak chce mi cos powiedziec to niech lepiej wyjdzie bo ja nie mam zamioru jego sluchac.Wyniosla jego poduszke z sypiani i ma spac wna sofie , mam go dosc i nie chce go narazie widziec ani slyszec.

reklama
Witam porannie z kawką. ;-)
paula - jaka rozczulająca historia z rana; aż sięwzruszyłam. Bardzo się cieszę i życzę aby to trwało całe życie. :tak:Znaczy są w twoim partnerze pokłady ciepła i miłości tylko się pogubił biedaczyna. Fajnie, że cie się udało - numer z pierścionkiem zaręczynowym był the best. :-)

Oby tak każdej z was się poukładało, dormark biedulko - trzymaj się - wierzę, że sobie poradzisz! ;-)
A moj męzulek lekko słaby, spał w pokoju syna, żeby mnie nie zarażać, naszykowałam mu baterię witamin wszelkiego typu i jedzie do pracy.
Miłego dnia kobietki!

Do góry