morka
Fanka BB :)
Dobrze wiedzieć że nie jestem samaO! To muszę wypróbować! Na razie M sie śmieje, bo siedzę czsami 10 min, żeby się dowysiusiać :-)
Pumpkin, mój pas to 120cm :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze wiedzieć że nie jestem samaO! To muszę wypróbować! Na razie M sie śmieje, bo siedzę czsami 10 min, żeby się dowysiusiać :-)
Pumpkin, mój pas to 120cm :-(
Nie chcę was martwić, ale tak od razu nie przechodzi ćwiczcie mięśniee_milcia - na pocieszenie ja też publicznie wystąpiłam z plamą na spodniach, po tym jak próbowałam zrobić siusiu w centrum handlowym i zdarzyło się to o czym pisałam wcześniej i tam nie miałam w co się przebrać etc... Generalnie inni powinni to zrozumieć, a z pewnością kobiety... My przynajmniej jesteśmy w ciąży i to czasowa dolegliwość tylko, wyobraź sobie jaki to jest u kobiet które mają tak w standardzie... Głowa do góry. Mam nadzieję, że pizza poprawi humorek.
Tak chciałam zapytać czy będziesz rodzić w Sosnowcu?:-) Jak tak to w którym szpitalu i kiedy masz termin?A ja miałam dzisiaj zajęcia w szkole rodzenia z karmienia piersią. Kurcze, nie jest to takie proste.... Przy urodzeniu dziecka powinni dawać do niego jakąś instrukcję A tak w ogóle powiedzcie mi czy wybrałyście już wózek dla swoich maluszków? Jeśli tak, piszcie jaki...
No własnie widze, ze razem pisałysmy ;-)Daj spokój z tymi 3 tygodniami - czekaj na styczeń z nami.,Morka hehe dobre z tym brzuchem ja też czuje się na 15 tydzień? zleciało mi to szybko teraz tylko z górki te 3 tygodnie mnie też przeraziły ale z drugiej strony mogę przenosić wiec sie nie nastawiam na grudzień... tak mi lepiej
Kaja ja już relacje zdałam minutę wcześniej ;-)fajnie ze u ciebie i dobre wieści
oj czekam czekam mi się nie spieszy ;-) jeszcze na końcu wyjdzie na to że wyjść nie będzie dziecko chciało wiec do 21 stycznia mogę najdłużej z brzuszkiem chodzić ;-)No własnie widze, ze razem pisałysmy ;-)Daj spokój z tymi 3 tygodniami - czekaj na styczeń z nami.,