reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja juz po ginie

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

tak do wiadomości wszystkich po 75g glukozy i po 2h jest norma 180!!!!!!!, a więc jestem w normie :rofl2: a w necie i w laboratorium też mówiły, że do 140 powiesiłabym wszystkich, bo ja tu od tygodnia chodzę jak zombii:crazy:

:-):-):-):-):-):-):-)a teraz jestem happy :-):-):-):-):-):-):-)

Joasia jak u Ciebie?

reklama
Witam w południe, dzisiaj zaczynają u nas grzać :tak::tak::tak:
a na razie padam na twarz, niedawno wróciliśmy z zakupów, goniliśmy sie jak ghłupi, byle zdążyć przed 12.00, bo M do pracy szedł. Teraz chwila przerwy na kawę i kanapki i ide ogarniac mieszkanie. Miałam dzisiaj jechać poszukać w lumpeksach jakiejś kurtki, ale nie mam siły :-( ćwiczenia na szkole rodzenia chyba też sobie odpuszczę. M mówi, że mu mnie żal, bo on z 10 siatami zakupów nie zziajał się po wejściu na 3 piętro tak jak ja ;-)

Nadineczka no to fajnie ze wyniki masz dobrze :tak:

co do magnezu ja wczoraj wzięłam 1 tabletkę ale bardziej na skurcze nóg od 2 dni czułam że coś mnie zaczyna łapać wiec chyba pora brać i dziś w nocy było ok nie wiem czy to dzięki magnezowi czy po prostu by mnie nic nie łapało ;-)

tylko coś mnie przeziębienie zaczyna łapać przez tą pogodę szaro buro i deszczowo :cool:
zdążyłam balkon posprzątać i kwiatki do domu wstawić bo już nocki zimne a tak sie ładnie wygrzewały na słonku

to tak jak u mnie 3 piętro ja ostatnio wzięłam papier toaletowy i suche wafle i sru na góre, a ten biedny chłop myślałam, że mi kojtnie na którymś pięterku z całą resztą:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja juz po ginie

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

tak do wiadomości wszystkich po 75g glukozy i po 2h jest norma 180!!!!!!!, a więc jestem w normie :rofl2: a w necie i w laboratorium też mówiły, że do 140 powiesiłabym wszystkich, bo ja tu od tygodnia chodzę jak zombii:crazy:

:-):-):-):-):-):-):-)a teraz jestem happy :-):-):-):-):-):-):-)

Joasia jak u Ciebie?

widzisz i po co tyle sie martwić :-):-Dsuper:tak:

A co do normy ja mam 50g i po 1 h 140:tak:co tak myślałam że po 75g i po 2 h norma powinna byc inna;-)

NIKKI ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!tak samo inne kobitki które sie długo nieodzywają a znajdą sie takie !!!!

Nadineczka super ,ze wsio ok:tak:
dziewczyny rozumuiem wasze problemy z chłopami ,mój tez odkad w ciazy jestem to sie zachowuje jakbym przezroczysta była ,normalnie juz o romans go zaczełam podejrzewac to mi powiedział zebym sie na głowe leczyła:tak:moze top brak sexu tak na niego działa:tak::sorry::sorry::sorry:
mały juz w szkole,a ja sie biore za ciasto bo ma chłop ma imieniny dzisiaj i pewnie ktos wpadnie z zyczeniami:tak:
Spotkałam dzis kolezanke z pracy i okazało sie ,ze maja bardzo duzo pracy i mozliwe ze po macierzynskim znajdzie sie dla mnie miejsce bo na tym stanowisku co ja pracowałam to nikt długo nie wytrzymuje poniewaz jest bardzo stresujace :tak:ale narazie mysle tylko o dzidziolku co by wszystko było w porządku

U mnie też szaro deszczowo i zimno brrrrrr:sorry:
M pójdzie robić ogień:sorry:my w sumie na wieczór robiliśmy i z rana a teraz się zacznie jeszcze na dniu takie zimno idzie:confused2:

reklama
Do góry