reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziewczyny ale się dziś rozpisałyście:-) Właśnie wróciłam od gina dzidziuś ma 1,5cm i serduszko mocno bije :) Czyli to 8 tydzień niestety nadal muszę leżeć ponieważ mam nisko ułożoną ciążę blisko szyjki i dopóki się nie podciągnie mam się bardzo oszczędzać. Dziewczyny czy któraś z Was też miała lub ma nisko ułożoną ciążę? co to znaczy?

Dziewczyny ale się dziś rozpisałyście:-) Właśnie wróciłam od gina dzidziuś ma 1,5cm i serduszko mocno bije :) Czyli to 8 tydzień niestety nadal muszę leżeć ponieważ mam nisko ułożoną ciążę blisko szyjki i dopóki się nie podciągnie mam się bardzo oszczędzać. Dziewczyny czy któraś z Was też miała lub ma nisko ułożoną ciążę? co to znaczy?
Bardzo się ciesze, że Dzidzia jest już w tak poważnym rozmiarze:tak:. Gratuluję

Ewa super, że z maluszkiem wszystko w porządku:tak: Niestety jeśli chodzi o nisko ułożoną ciążę to nic nie wiem na ten temat:sorry:
Jak tak czytam Wasze perypetie z nacinaniem to jestem wręcz wniebowzięta, że udało mi się uniknąć nacięcia i pęknięcia, jedynie delikatne otarcie miałam, ale po kilku dniach już o porodzie prawie zapomniałam, wszystko się elegancko samo wygoiło :tak:
Mam nadzieję, że teraz będzie tak samo, chociaż moja mama pierwszy poród miała lekki (ja też nie mogę na mój narzekać-2 godzinki), a drugi za to był koszmarem, miała przetaczaną krew, chociaż mój brat był bardzo malutki, ważył niewiele ponad 2kg.

a Wy dalej o ciachaniu :-):-):-)

ja mam w nd komunię i tak o sobie popatrzyłam co ubiorę, no i się zdziwiłam, kurde w nic nie wejdę oprócz spodni dresowych, albo moro, ale chyba cosik nie wypada:-) no i mam problem chyba mi się urosło:tak: kurcze wkurzyłam się przecież nie będę w 10 tygodniu ciąży szła po odzież ciążową? chyba:-) fasola mi kiełkuje na całego:-)

Ewa super, że z maluszkiem wszystko w porządku:tak: Niestety jeśli chodzi o nisko ułożoną ciążę to nic nie wiem na ten temat:sorry:
Jak tak czytam Wasze perypetie z nacinaniem to jestem wręcz wniebowzięta, że udało mi się uniknąć nacięcia i pęknięcia, jedynie delikatne otarcie miałam, ale po kilku dniach już o porodzie prawie zapomniałam, wszystko się elegancko samo wygoiło :tak:
Mam nadzieję, że teraz będzie tak samo, chociaż moja mama pierwszy poród miała lekki (ja też nie mogę na mój narzekać-2 godzinki), a drugi za to był koszmarem, miała przetaczaną krew, chociaż mój brat był bardzo malutki, ważył niewiele ponad 2kg.
ja mialma podobnie wiec mysle ze tym razem rowbiez.

reklama
Do góry