Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi się tak wydaje, uciekam opychać się truskawkami, ale jeszcze dziś tu wrócę!!chyba raczej nie robią kolejnej blizny przy każdym porodzie
Bardzo się ciesze, że Dzidzia jest już w tak poważnym rozmiarze. GratulujęDziewczyny ale się dziś rozpisałyście:-) Właśnie wróciłam od gina dzidziuś ma 1,5cm i serduszko mocno bije Czyli to 8 tydzień niestety nadal muszę leżeć ponieważ mam nisko ułożoną ciążę blisko szyjki i dopóki się nie podciągnie mam się bardzo oszczędzać. Dziewczyny czy któraś z Was też miała lub ma nisko ułożoną ciążę? co to znaczy?
ja mialma podobnie wiec mysle ze tym razem rowbiez.Ewa super, że z maluszkiem wszystko w porządku Niestety jeśli chodzi o nisko ułożoną ciążę to nic nie wiem na ten temat
Jak tak czytam Wasze perypetie z nacinaniem to jestem wręcz wniebowzięta, że udało mi się uniknąć nacięcia i pęknięcia, jedynie delikatne otarcie miałam, ale po kilku dniach już o porodzie prawie zapomniałam, wszystko się elegancko samo wygoiło
Mam nadzieję, że teraz będzie tak samo, chociaż moja mama pierwszy poród miała lekki (ja też nie mogę na mój narzekać-2 godzinki), a drugi za to był koszmarem, miała przetaczaną krew, chociaż mój brat był bardzo malutki, ważył niewiele ponad 2kg.
kurcze wkurzyłam się przecież nie będę w 10 tygodniu ciąży szła po odzież ciążową? chyba:-) fasola mi kiełkuje na całego:-)