reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie kobitki:-) Ja się powoli sypię:-( Boli mnie ząb, płukam wszystkim co możliwe i lipa:-(Dentysta mi nie pomoże. Przekichane. Poza tym koło żuchwy zrobił się twardy, bolący guzek więc poszłam do lekarza. Powiększony węzeł chłonny:-(i kazała poczekać, że może przejdzie. Od zęba raczej nie bo ząb na górze a guzek na dole. Normalnie jak się nic nie działo to teraz wszystko mi wyłazi:-( Miłego dzionka kobitki:tak: i niech Was się chociaż zdróweczko trzyma:-)

Mój dentysta kazał mi bolące miejsce płukać wodą utlenioną, żeby się stan zapalny nie zrobił. Więc kupiłam strzykawkę, igłę i tak powoli płukałam i trochę mi lepiej po tym było... Tak mi kazał robić jak byłam z zębem w lipcu. Teraz też tak robię, wczoraj trochę przestało boleć, ale dziś znów zaczyna...
Więc łączę się z Tobą w tym bólu...
Ale we dwie damy sobie rade!! :tak:

Joasia cholercia ale ze mnie ciołek nie pomyślałam co by dietkę zrobić :no: ale głupia baba ze mnie grrr ale mi kazał gin zrobić jak najszybciej 75, a nie po tygodniu :sorry:

Andzia75 witamy z powrotem :-)
Nadineczka Joasia ma rację... Po co masz iść po wynik dziś skoro Tobie nie po drodze! Zadzwoń i zapytaj o wynik, uspokoisz się, a jutro je sobie odbierzesz :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja tydzień temu byłam u dentysty i znowu musze iść bo wczoraj mi plomba wyleciała:szok: a mój dentysta nie daje znieczulenia ciężąrnym, brrr... :wściekła/y: A już się cieszyłam, że go w najbliższym czasie nie zobacze;-):-D

Ja juz po wizycie ninia wazy 500gr i jest dziewczynka mam na dowod zdiecie wiec wyobrazacie sobie moje zdziwienie jeszcze teraz nie moge ochlonac z wrazenia , co do wagi to 57.6 mczyli 7.6 na plusie od poczatku ciazy. Niunia ulozona jest glowka juz do dolu i mam uwarzac bo jest bardzo nisko , czyli nie przemeczac sie tylko jak tu sie nie przemeczac jak Nicol dokazuje .Ide sobie na telewizje kozystajac z tego ,Ze Nicol spij .Bym zapomnialam dzisiaj od mojej gin dostalam walizeczke z podarunkami dla mamy tzn kremiki dla dzidzi , pierwszy smoczek sloiczek hippa od 4 miesiaca 2 pieluszki oliwki dla dziecka i remik dla mamy na rostepy.

Hej dziewuszki :-)
Zaraz ide Oskara do szkoły zaprowadzić ,obiadek mam od wczoraj więc luzik:tak:Patrysiu mam do ciebie prośbe -mogłabyś jeszcze raz wstawic ten twój filmik dla m?nie mogłam obejrzec bo mi komp zamulał ,amój ma 1 pazdziernika imieniny i moze bym cos takiego stworzyła:tak:i jeszcze druga prosba jakbys mogła napisac jak to sie robi?

prosze filmik a zrobiłam go w programie Windows Move Maker ;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=usAvSUKBs_4"]YouTube - Walentynka Dla Adasia[/ame]

Dormark to cię maleństwo zaskoczyło :-D ale najważniejsze że ma się dobrze :tak:

Ja dziś mam dużo urzędów do pozałatwiania nic mi się nie chce do tego co mnie mdli :zawstydzona/y:

Ja wrocilam wlasnie z zakupow,oczywiscie oprocz tego co mialam kupic to nakupowalam Okruszkowi ubran:-)
Zabieram sie za pieczenie sernika....Pan maz ma dzis urodziny i sobie zazyczyl:-)

reklama
Patrysia86 super jest ten filmik! Aż się popłakałam :-) Ślicznego macie synka, ładnie razem wyglądacie i widać, że jesteś bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa... Naprawdę wzruszające...:tak:
Chciałam zrobić mężowi coś takiego na dzień chłopaka (już w środę!), ale nie działa mi ten program :-( Mam VISTE :-( Ale może coś wymyślę :tak:

Dormark gratuluję! Będziesz miała komu robić kiteczki :-):-D Najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze!! :tak:

Roxeen :szok: Jak Ty wytrzymałaś takie tempo? Pełna energii jesteś :tak: Spływ, basen... Jestem pełna podziwu! Naprawdę!! :-)

Agbar77 a jak wyślę gołębia pocztowego, to dasz mi kawałek tego ciasteczka?? :-D

Joasia Ty ostatnio pisałaś, że masz łatwy przepis na pysznego sernika!! Ja bym go poprosiła!! :tak:
A jesień u mnie jest zimna, wietrzna i tylko czekać aż deszcz spadnie!!:-(

Znowu mnie to dziąsło rwie :no: Pracy mam dużo, a nie chce mi się... Muszę poprasować, bo już 5 prań zrobiłam, a te ciuchy tak leżą, leżą i czekają... A później nie będzie kiedy, bo szkoła się zaczyna :tak::happy:

Do góry