reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie kobietki:-)

Ale mnie dziś brzusio bolał...normalnie jakbym miała zaraz okres dostać...:szok: no ale przeszło...:tak:

Kurczę ostatnio mam problemy z kręgosłupem, jak mnie coś złapie to po prostu masakra :eek:

Gratuluję udanych weekendów :-)

Dormark ale niespodziankę Ci malutka zrobiła :-D
ja jestem ciekawa, czy następnym razem gin mi powie, że nadal dziewczynka czy może jednak synek? :-D bo pewny to on nie był, a on ma opinię mylącego się :tak:

DORMARK ale wieści:szok::-D siusiaczek znikł :-)

Patrysia86 - super ta walentynka !!!! :)

a to jeszcze ja z wiosełkami :cool2:

dziękuje:-)ps.super zdjątko ja tez bym się wybrała na kajaki ale ja się troszku boje bo one się tak kolebia :-D:zawstydzona/y:

Patrysia86 super jest ten filmik! Aż się popłakałam :-) Ślicznego macie synka, ładnie razem wyglądacie i widać, że jesteś bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa... Naprawdę wzruszające...:tak:
Chciałam zrobić mężowi coś takiego na dzień chłopaka (już w środę!), ale nie działa mi ten program :-( Mam VISTE :-( Ale może coś wymyślę :tak:

dziękuje:-)wiesz co ASIOWO zrobiła takze filmik w PICASSIE:tak:(mam nadzieje że nie pomyliłam nazwy);-)

Roxeen trudno jest zmienić tryb życia... Ale niestety nadszedł czas, żeby ciutkę zwolnić :-) Ja przez pierwsze 3 miesiące ciąży wychodziłam z domu o 7, a wracałam o 21.30, w weekendy było lżej, bo w sobotę byłam poza domem od 15-21, a niedziela wolna... I czułam się świetnie :tak: A jak szkoła mi się skończyła, to pracowałam i 3 razy w tygodniu wracałam o 21.30, a w inne dni do 15 i też się dobrze czułam...
A teraz?! Dramat! Od września nie pracuję, siedzę w domku i nic poza praniem, prasowaniem, gotowaniem robić nie muszę, a nie mam nawet na te podstawowe rzeczy siły :eek: Wszędzie piszą, że I trymestr jest najgorszy, źle się kobiety czują itd... A dla mnie I był super, gorzej z II :confused2:
Od przyszłego tygodnia zajęcia... I wciąż się zastanawiam jak to będzie :tak: Chyba będę nosić ze sobą łóżko polowe, wtedy może jakoś dam radę wysiedzieć :-D

Czekam na wiadomość o filmikach :-)

-------------------------------------------------------------------------
Zaraz jajko zniosę przez tego zęba :crazy::confused2::no::cool::eek::wściekła/y:

w zeszlym tyg bylam w kontroli i lekarzmi powiedziaj ze troche mu sie szyjka nie podoba i wiec kazal mi duzo lezec i odpoczywac chodzic jak musze i 12 ma nastepna wizyte i wtedy sie okaze i podejmnie stosowne kroki.

w zeszlym tyg bylam w kontroli i lekarzmi powiedziaj ze troche mu sie szyjka nie podoba i wiec kazal mi duzo lezec i odpoczywac chodzic jak musze i 12 ma nastepna wizyte i wtedy sie okaze i podejmnie stosowne kroki.

A to może rzeczywiście jest wynik skracania się szyjki...
Uważaj więc na siebie i ODPOCZYWAJ!! Tylko się nie denerwuj!! Żeby dzidzia nie musiała się martwić o nerwy mamusi!! Będzie dobrze!:tak:

reklama
Do góry