reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hejka,

Wizytę u internisty zaliczyłam dwa tygodnie temu z bardzo podobnymi objawami - dała mi: Isla mint - 3 dziennie po jednej tabletce (to do ssania) i Sinupret 2 dziennie po 2 talbetki (druga porcja o 15) do tego inhalacje z olejku aloesowego (3 krople na kubek wrzątku) 3 razy dziennie.

Ale najlepiej by było gdybyś poszła jak najszybciej do lekarza niech zobaczy opuka i da leki które uważa że będą najlepsze dla ciebie

reklama
Witam Stycznioweczki:)
Ojjjj duzo czasu tu nie zagladalam wiec nawet nie probuje nadrobic zaleglosci bo to chyba nie mozliwe... Mam tylko nadzieje ze u Was i u brzucholkow wszystko wporzadku:tak:
A ja mialam dzis moje upragnione usg (2,5 miesiaca czekania;/). Ale oplacalo sie czekac... Wyniki badan idealne, maluch zdrowy, prawidlowo sie rozwija. No i wreszcie sprawdzily sie moje przeczycia ze bedzie SYNEK:-)

Gratuluję synusia:tak:;-)

hej

Dziewczny, poradzcie...
Rozłozyło mnie to tego wszystkiego:-:)-:)-(
Gardło, nochal zawalone... i okropny ból ucha:-:)-:)-(
Dzis do lekarza nie mam jak isc, fizycznie nie mam takiej mozliwosci, a ja tego nie wytrzymam...
co ja moge wziac, zebym to jakos wytrzymała?!:-:)-:)-(
Asiowo wracaj szybciutko do zdrowia;-) Przede wszystkim odpoczywaj i próbuj domowych sposobów.;-)Pozdrawiam

Witam Was porannie;-) Dziś niestety do pracy;/ a tak mi sie nie chce... Lenia mam, głowa mnie cos boli. Spałabym ile sie da;-) Pozdrawiam Was i życze miłego Dnia

Ostatnia edycja:
...a jutro,jeśli mogę,wypłaczę się na swojego chłopa bo dzisiaj jeszcze nie śpi i może w każdej chwili wejść do pokoju a ja nie chcę zamykać na biegu strony,tracić przez to całego zapisu i jeszcze się tłumaczyć co to było...w każdym razie wczoraj byłam zdecydowana się wyprowadzić z synkiem ,tylko że....nie mam dokąd... :(

Pamiętaj że w razie czego tu jesteśmy!!

wczoraj m wyżaliłam rycząc jak bóbr to chciał mi zwolnienie od dzisiaj załatwieć:tak: zrobił sam z siebie kolację i nawet zmontował łóżeczko:-Di odebrał jej od kuriera na co wczesniej nie miał czasu...
ach... do zobaczenia później...
hehe teraz w łóżeczku śpi miś:-D

zazdroszczę łóżeczka!!!! :-)u nas miś śpi w wozku :-D:-D
i super że małż taki uczynny się zrobił :-)

duuużo zdróka babeczki!! ja zjadam śniadanko i lecę prasować, a potem być może na grzyby pójdę :-D:-D

Witam porannie , ja juz pije kawke Nicol oglada swoje bajki , wiec moge spokojnie sie obudzic.
Anetrix wygadanie duzo daje , ja sama sie o tym przekonalam najgozej jest dusic w sobie a nikt tak Ciebie nie zrozumie jak dziewczyny z bb.
Zycze wszystkim milego dnia ja na 14 z mloda do dentysty, ale pewno jeszcze do was przedtem zajze.

dormark - a jak u was po wczorajszym bukiecie róż? udało się pogadać? no i cieszę się bo "brzmisz" trochę bardzo optymistycznie niż wczoraj :tak::-)

Ivi tak nawet bardzo dlugo rozmawialismy obiecal troche bardziej okazywac swoje uczucia , i nie wyzywac sie na nas , jak ma zly chumor zobaczymy na jak dlugo zrozumial bo on czesto rozumie , lae po paru tygodniach zapomina co zrozumial i sytuacja sie powatarzy .Chociaz teraz mam nadzieje , ze wzial sobie moja gadke do serce i chyba do niego doszlo , ze juz niedlugo bedziemy w 4 i na nikogo nie mozemy liczyc tylko na siebie , wiec jesli on zawali zostane ze waszystkim sama i naprawde sie przejal.

cześć babki,
a mi się wczoraj humores zepsuł jak zobaczyłam wyniki glukoza 50 po godzinie 168 :szok::no:

hemoglobina 12,0 :no:

i już nie wiem co ja robię źle, półtora tygodnia temu hemoglobinę miałam 13,3 w szpitalu jak mi robili, a tu tak strasznie mi spadła i najgorsze jest to, że nie mogę się uspokoić i się denwreuję i myślę o tym cały czas:-( na 11 mam ginka więc mam nadzieję, że usłyszę jakieś dobre wieści i sama siebie przestanę nakręcać :sorry:

i jeszcze wczoraj puściłam pawika 3 dopiero, ale w 6 miesiącu?
nie podoba mi się mój organizm, nie poznaję go :-(

cześć babki,
a mi się wczoraj humores zepsuł jak zobaczyłam wyniki glukoza 50 po godzinie 168 :szok::no:

i już nie wiem co ja robię źle, półtora tygodnia temu hemoglobinę miałam 13,3 w szpitalu jak mi robili, a tu tak strasznie mi spadła i najgorsze jest to, że nie mogę się uspokoić i się denwreuję i myślę o tym cały czas:-( na 11 mam ginka więc mam nadzieję, że usłyszę jakieś dobre wieści i sama siebie przestanę nakręcać :sorry:

Wiesz pawiki moglas puscic z nerwow niekiedy organizm tak reaguje , wiec wypij cherbatke z melisa i glowa do gory do 11 juz niedaleko.:-)

Witam!
Nie zaglądałam, bo nie miałam neta, nawet nie chcę wiedzieć ile stron mam do tyłu:tak::tak::tak: Pozdrawiam ciężaróweczki i spadam do pracy. Piękna dziś pogoda, słoneczko świeci, chce się żyć, i Tomuś wstał zdrowy, choć wymiotował wczoraj i miałam wizję wirusówki żołądkowej bo u nas szaleje, a my za tydzień mamy iść do szpitala na zabieg w znieczuleniu ogólnym, na któy czekamy od kwietnia. I miałam wizję kolejnego terminu.....:szok::szok::szok:

reklama
cześć babki,

I tak hemoglobine masz jeszcze wporządku ja mam 9,6 i tu juz jest problem:-(

Do góry