reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Buuu:-:)-:)-:)-D moje maleństwo zdrowiutenkie ale za nic nie chciało dzis nożek rozłozyć.
Pamiętam jak tu którejś tłumaczyłam, chyba Dorciaa, że to może dziewczynka wstydliwa :-D
Poza tym szyjka (moja) hihi ok, maleństwo wszystko kolejno też obejrzane i jestem szczęsliwa ze zdrowutkie, wg usg tydzien starsze niz mam na suwaczku :-)

No ale, żeby nadal nie być pewnym czy córeczka czy synek :wściekła/y::-D:-D:-D
hihih tylko ja mam nie wiedzieć na 100%???:-):-):-)Ciesz się kobieto, ze zdrowe! Gratuluję zdrowej dzidzi:tak::-) Następnym razem pokaże:-):-):-D:-D

Dziewczyny mam problem.... od rana pobolewa mnie brzuszek z lewej strony i ciagnie w dol... zaczelo sie delikatnie od rana ale jak sie wybralam po 16 na spacerek to zaczelo mocniej az ciezko mi sie chodzi a nadodatek musialam sie troszke nachodzic...:-(czy ktoras juz tak miala??
Ja mam taki ból jakby kolka:sorry2: Jak Cię niepokoi to lepiej do gina:tak:

kochane śpieszę się pochwalić :-)jestem już po połówkowym - pani dr przebadała małego w tę i z powrotem, serduszko, nerki, żołądek, policzyła paluszki, sprawdziła przepływy itd - wszystko w najlepszym porządku :-):-):-) Tymuś jest potwierdzonym chłopczykiem (mieliśmy nawet zbliżenie na siusiaka:-D) i jest okazem zdrowia:-)jestem bardzo szczęśliwa!! :-):-)!
Gratuluję zdrowego, potwierdzonego Tymka:-)
Buuu:-:)-:)-:)-D moje maleństwo zdrowiutenkie ale za nic nie chciało dzis nożek rozłozyć.
Pamiętam jak tu którejś tłumaczyłam, chyba Dorciaa, że to może dziewczynka wstydliwa :-D
Poza tym szyjka (moja) hihi ok, maleństwo wszystko kolejno też obejrzane i jestem szczęsliwa ze zdrowutkie, wg usg tydzien starsze niz mam na suwaczku :-)

No ale, żeby nadal nie być pewnym czy córeczka czy synek :wściekła/y::-D:-D:-D

Nikki - cieszę się, że jestescie w domku
ivi a u ciebie jak? - juz doczytałam - super!
Najważniejsze, że zdrowe:tak: Bardzo się cieszę:-)
Patrysia też wydaje mi się, że brzuch mam nisko:confused:
Karoli4 trzymam kciuki za egzamin;-)
Spadam oglądać "londyńczyków":-p:tak:

Karoli i ja trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin - kochana z filozofii to lej wode jakby co i będzie dobrze ;-)
Dziękuję Wam babki za gratulacje i yol_a witam w twoim klubie ;-) Co prawda mnie w 13 tygodniu gin powiedział, że raczej - raczej chłopak ale teraz absolutnie nie chciał tego potwierdzić więc.... wszystko nadal mozliwe ;-)

ivi, kaja: gratuluję dobrych wieści z połówkowego:-D ale się uśmiałam z tą historią cmentarza - prezent jak nie wiem co heheh

Nikki: dobrze, że już w domku! oszczędzaj się teraz więcej, żeby drugiej dzidzi było lepiej po tylu stresach. Z Wikim już w porządku i te ranki w buzi zagoiły się i juz normalnie je?

Golanda: no jedna para ma u nas termin na 1 listopada, więc chyba juz nie dadzą rady skończyć szkoły rodzenia;-)Dzidzie można wyczuć po 25-26 tyg., choc położna mówiła, że im wyższy tydzień tym łatwiej, ale u nas poszło dobrze z szukaniem- są dwie kule-mniejsza i większa, twardsza i bardziej miękka - duża twarda kula to główka, miękka jest pupa. Kule łączy kręgosłup - mój M wyczuł bez problemów, a położna pomagała i potwierdzała czy dobrze szukamy czy źle.:-DPotem M rysował dzidzię w tym miejscu gdzie leżała:rofl2: Artyzm heh-wkleję to sie pośmiejecie, ale jak mi wyślą zdjęcie ze szkoły!

A i notabene u mnie też brzuch baardzo nisko, a niunia ciągle prawie główką w dół napiera - a podobno lepiej jak brzuszek wysoko jest:-(

agagsm - dzieki
U mnie też nisko, główką w dół sobie leży maluszek; pytałam też o twardnienie brzucha bo włąsnie tak nisko mi sie zdarza
Powiedział, że jeśli będę mieć ok 8 dziennie to mam przyjechać - tyle na szczęscie nie mam.
....
Zadzowniłam do cioci, że dziękuję ale nie przyjmę, ciocia zrozumiała i uwierzyła, ze nie chce teraz o takich rzeczach, po czym opowiedziała dokładnie ok 10 min całą procedurę ekschumacji jak i kiedy :rofl2: ledwo dozyłam końca rozmowy ;-):-D

kaja mi tak powiedziała ze chłopczyk w 13 i 16, a w 21 dzidzia przyjęła położenie miednicowe (mój pęcherz):szok: i wypięła się dupskiem :no: hahaha:-D:-D:-D Wprawdzie dobrze byłoby wiedzieć, jakiego koloru kocyk kupić, ale cóż robić:tak::tak:

kochane śpieszę się pochwalić :-)jestem już po połówkowym - pani dr przebadała małego w tę i z powrotem, serduszko, nerki, żołądek, policzyła paluszki, sprawdziła przepływy itd - wszystko w najlepszym porządku :-):-):-) Tymuś jest potwierdzonym chłopczykiem (mieliśmy nawet zbliżenie na siusiaka:-D) i jest okazem zdrowia:-)jestem bardzo szczęśliwa!! :-):-)
Ivi Gratuluję.
Niki cieszę się że już jesteście razem w domku, oby mały wracał szybko do siebie.
Patrysia ja też mam nisko brzuch
Karoli4 trzymam kciuki
Nadineczka uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da, napewno wszystko będzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
kaja mi tak powiedziała ze chłopczyk w 13 i 16, a w 21 dzidzia przyjęła położenie miednicowe (mój pęcherz):szok: i wypięła się dupskiem :no: hahaha:-D:-D:-D Wprawdzie dobrze byłoby wiedzieć, jakiego koloru kocyk kupić, ale cóż robić:tak::tak:
No właśnie o ten kocyk się rozchodzi .... :-D:-D bo generalnie mi wszystko jedno ;-)
Ooooo i z pęcherzem moim to by się też zgadzało ;)

Do góry