F
Fiołek2010
Gość
witam babki po szpitalnej przerwie niestety :-(
od poniedziałku leżałam na patologii dzisiaj wyszłam i ryczę, bo mi tak jakoś smutno:-(
w sobotę i w niedzilelę strasznie mi się napinał brzuch w nd wieczorem stwierziłam, że w pn pójdę do lekarza, w poniedziałek przed 6 wstałam rano się wysiusiać i to co zobaczyłam to był szok tzn jak ze mnie chlusło to szok tak jak w pierwszy dzień okresu wszystko upaćkałam, zadzwoniłam do mojego bo był na nocce za pół godziny przyjechał i pojechaliśmy do szpitala, na pogotowiu stwierdzili, że trzeba zostać, bo jak krew to niedobrze od tamtej pory już nic nie leciało jeszcze troszkę pobolewał mnie w pierwszy dzień w szpitalu, ale chyba z nerwów już sama nie wiem w każdym razie na razie wszystko ok tylko najgorsze jest to, że teraz już w pracy mnie nie chcę i muszę iść na zwolnienie :-( a mi się wcale to nie podoba, no z drugiej strony wiem, bo muszę zwolnić tempo i tak jakoś mi tak to nie pasuje wszystko![]()
hej Nadineczko
nie dneewuj sie juz, dobrze ze sytuacja opanowana.ale co lekarzr mowili?czemu sie tak stalo?jakas konkretna przyczyna?
ja tez ostatnio malo was odwiedzam a to dlatego ze jakoegos dolka ogolnego mam,sama nie wiem czemu tzn wiem...hormony;-)
Patrysiu-Gratuluje córci!!!
fajnego masz lekarza...;-)moj jakos nie byl tak chetny tzn powiedzial ze przeciwskazansim do SN nie ma ale jesli ze wzg na astme dostane skierowanie to on pomoze zalatwic zeby bez problemow mi zrobili cesarke bo wiadomo ze nie wszystkie szpitale uznaja zaswiadczenia (przynajmniej w wawie)
Kacha_wawa zrob sobie fotke w tej sukni i wrzuc na BB;-)
KAJA 10 ale masz fajna ciotke;-) hihihi nie ma to jak świetny prezent;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: